REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

NOTARUL Chirața Borună are PROBLEME cu VECINII

NOTARUL Chirața Borună are PROBLEME cu VECINII

Replica API 23 iunie 2020 | 09:48 6375

Nu puțini sunt constănțenii care au rămas fără garajele demolate de Primăria Constanța, din dispoziția primarului, pentru a face loc locurilor de parcare. În timp ce unii s-au adresat instanței, pentru a-și face dreptate, alții s-au împăcat cu ideea. Numai că, sunt anumite zone din Constanța, unde anumite garaje, ce-i drept, mai de lux, au fost ratate. Poate… intenționat. Unele dintre acestea sunt situate pe strada Smârdan 5 A , în spatele restaurantului Zorile, la doi pași de mare. Peste cele 6 garaje cu pricina au ”răsărit”, se pare, 3 etaje.

Terenul avea destinația de PARCARE

Precizăm că spațiul pe care au fost construite garajele a avut destinația de parcare. În 2005, prin hotărâre de Consiliu Local, s-a schimbat destinația în imobil locuinţe P+3E cu garaje la parter”. Anterior, proprietarul, care este un notar super cunoscut în Constanța, a elaborat un plan urbanistic de detaliu, votat de aleși în 2002.

Vecinii, REVOLTAȚI!

Vecinii sunt revoltați și nu înțeleg cum s-a permis o astfel de ”șmecherie”. Construcția este foarte veche, de prin 1990, dar avea atunci doar stâlpii. Nu erau garaje vechi acolo, s-a făcut ulterior construcția. Anul acesta a început să finalizeze etajarea”, a declarat, pentru Replica, un vecin. Construcția este a ”unui șmecher. Cine face garaj cu zid de beton… știa că o să facă bloc peste”, a spus un altul.

Cabinetul Notarial Chirața Borună (click pe imagine)

Terenul are o suprafață de 277,67 mp și este proprietatea unui notar public din Constanța, Boruna Chirața, fiind achiziționat în anul 2002.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spatiu verde dispare din ct
1
0
Doamne, te crucesti de ceea ce vezi si auzi. Cine stie cate asemeni mai sunt. Constanta e sat fara caini. Fagabou tu ce zici?
3
0
Welcome to Litoralstan
3
0
100 de ingineri daca pun mana de la mana si tot nu pot ridica asa constructie, ticaloase vremuri traim.
6
0
voi comentati pe internet eu imi ridic linistita blocul
1
2
Sa descurcat omul
2
1
terenul ala nu a avut proprietar. de la cine a cumparat Boruna?!
6
0
Nu poti construi fara fundatie 3 etaje.aloo inspectoratul pt constructii se aude...
13
1
ati votat ani de zile pesedeul.
11
0
daca vrei sa faci manevre in acte cu semnaturi false dute la boruna te rezolva cu cascaval pardon branza multa...
16
2
Da gicuta, as vrea si eu sa ma pis pe geam direct pe axul drumului
12
2
Nu respecta nici o norma de constructie, cade la primul cutremur
11
0
Ofticatilor, ati vrea si voi dar toti muriti de foame.
3
28
Un notar foarte scump
22
1
Ha, toata faleza de acolo e retrocedata, desi nimeni nu a fost proprietar in ultima suta de ani... HOTII!
27
0
Boruna Kirata este cea mai avara notara din Constanta. Are cele mai mari preturi la intocmirea unor documente. Ocoliti-o cat mai mult.
35
1
Daca mergi ca om simplu sa obtii autorizatie pt astfel teren iti spun de cut, pot, cat, , sumedenie de reguli si n ai sanse sa faci mare lucru.Te intrebi la ce mai sunt primariile si alte institutii?
27
1
Mai e unu la intrare pe strada Cismelei, si-a facut si el o casuta cu o curte in care sa isi parcheze masinile. Asa zice primaria, la un apartament, un loc de parcare la tine in curte. Dar branzarul asta isi tine toate masinile, pe strada si ocupa locurile vecinilor. Si-a mai rezervat si locuri pe Cismelei, singurul care are locuri rezervate pe strada. Boss ma, mare scar boss
33
1
Aici legea e pentru prosti
32
1
ma pish pe voi
7
31
machidoneasca....
26
5
o singura solutie exista pentru smecherii asti , FOC la case , la masini , la copilasi lor
25
8
Ha ha...romanii iar au supt-o grav in Constanta. Machedonii, tiganii si libanezii fac legea pe litoral. Hai...la munca dragi romani, ca noi facem locuinte peste garaje. Noroc ca a murit Ceasusescu, ca altfel era nasol.
39
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272