REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG

Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG

Victor ROTARU 19 aprilie 2024 | 00:00 901

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, și a fost eliminată din competiție.

Notele primite de Istvan Kovacs in marile publicatii sportive, dupa Barcelona - PSGIstvan Kovacs

Parizienii s-au impus la general cu scorul de 6-4, după ce catalanii au câștigat partida tur, scor 3-2. Istvan Kovacs a fost în centrul atenției, după ce i-a eliminat pe Ronald Araujo și Xavi Hernandez din tabăra gazdelor. Pe final, centralul român i-a arătat cartonașul roșu și unui alt oficial de pe banca gazdelor.

Centralul român a primit nota 7 din partea celebrului cotidian sportiv francez L'Equipe. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 6 lui Istvan Kovacs, pentru prestația din Barcelona - PSG 1-4. În schimb, Corriere dello Sport i-a acordat nota 5 arbitrului nostru. În minutul 29, Istvan Kovacs l-a eliminat direct pe Ronald Araujo, ”stâlpul” din defensiva catalanilor, după ce l-a faultat pe Barcola din postura de ultim apărător.

Enervat că Istvan Kovacs a dat un fault pentru PSG în minutul 56, Xavi a ”explodat” și a lovit un panou publicitar aflat lângă el. Horațiu Feșnic, arbitrul de rezervă, l-a informat pe Istvan Kovacs că Xavi are un comportament care nu se încadrează în regulament. Centralul român a mers la marginea terenului și i-a arătat direct cartonașul roșu antrenorului Barcelonei. Pe reluări, s-a observat că Xavi l-a înjurat pe Istvan Kovacs în limba spaniolă după ce a văzut că a dictat un fault în favoarea PSG-ului.

Gesturile făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct

Ronald Araujo (25 de ani) a fost eliminat în minutul 29 al meciului dintre Barcelona și PSG, încheiat 1-4. După ce a văzut cartonașul roșu din partea lui Istvan Kovacs, Ronald Araujo a protestat vehement, dar arbitrul român l-a pus la punct cu câteva gesturi din mână, i-a explicat de ce l-a eliminat și l-a trimis la cabine.

În drum spre marginea terenului, Ronald Araujo a continuat să vocifereze și a făcut câteva semne din degete, pe care nimeni nu le-a înțeles. Ronald Araujo nu s-a potolit, a continuat protestele într-o discuție cu Horațiu Feșnic, arbitrul de rezervă. Nervii au continuat și Xavi l-a ținut cu greu pe uruguayan. În cele din urmă, mai ales că decizia lui Istvan Kovacs a fost confirmată din camera VAR, Ronald Araujo a înțeles că meciul pentru el s-a terminat și a plecat la vestiare, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ARBITREAZA CUM VREA PWLLA LUI.
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272