REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

NOUA atracţie de pe LITORAL! Navigație și DISTRACŢIE pe CATAMARANUL Alezzi în Marea Neagră

NOUA atracţie de pe LITORAL! Navigație și DISTRACŢIE pe CATAMARANUL Alezzi în Marea Neagră

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:02 19627

Avem un litoral foarte exploatat vara, însă agrementul nautic iarna este aproape inexistent. Plimbarea pe un yacht sau catamaran are provocările ei şi se adresează celor care sunt dispuși să iasă din zona lor confort, spre un format nou, magic: mini-croazieea pe valurile Mării Negre. Iată că, iubitorii de mare, turişti şi constănţeni, deopotrivă, vor avea posibilitatea să iasă în largul Mării Negre, departe de tumultul cotidian, pentru o excursie de vis cu catamaranul Alezzi.

Ambarcaţiunea a acostat sâmbătă, 14 noiembrie, în Portul Midia Grand Marina.

Experienţa unei plimbări cu catamaranul în mijlocul Mării Negre nu se compară deloc cu cea dintr-un resort, fie el de patru sau de cinci stele. Iar priveliştea pe care marea ţi-o oferă este magnifică şi nu te-ai putea sătura de ea.

Constănţenii şi turiştii care vor ajunge pe litoral vor avea ocazia să se bucure de o astfel de experienţă.

Ambarcaţiunea a acostat în Portul Midia Grand Marina

Sâmbătă seara, a acostat în Portul Midia Grand Marina catamaranul Alezzi, o ambarcaţiune de 42 metri lungime şi 18 metri lăţime, cu cabine extrem de spaţioase şi cu o capacitate de 1000 de persoane la bord şi 750 la mese.

Proiectul a fost gândit special pentru croaziere cu turiştii din Mamaia, şi nu numai, pentru plimbări pe Marea Neagră şi în Deltă.

Catamaranul Alezzi va fi la îndemâna iubitorilor de mare pe termen lung de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. În extrasezon, va fi folosit ca zonă de evenimente, club, întâlniri de afaceri.

Trebuie precizat că acesta mai dispune de o ambarcaţiune de dimenisiuni mai mici, cu o capacitate de până la 100 de persoane, care va face croaziere în Deltă.

Aşa că, nu mai sta pe gânduri şi bucură-te de o nouă perspectivă asupra faimoasei Mării Negre în timpul unei croaziere cu catamaranul Alezzi, cu plecare din Midia Grand Marina, până în Mamaia sau chiar în Deltă!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108