REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Noua iubită a lui Alex Bodi, „victimă colaterală” în dosarul DIICOT

Noua iubită a lui Alex Bodi, „victimă colaterală” în dosarul DIICOT

Replica API 8 noiembrie 2021 | 18:15 15427

Ema Uta, noua femeie din viața lui Alex Bodi, n-a apucat să fie răsfățată de milionar, iar visul de a merge într-o vacanță romantică, în Maldive, a fost spulberat de magistrați.

Ema, frumoasa blondină care a fost surprinsă sărutându-se cu Alex Bodi cu o seară înainte ca afaceristul să afle că va fi din nou arestat, se poate considera o „victimă colaterală” în războiul dintre milionar și magistrați. Surse din anturajul noului cuplu au dezvăluit, pentru SPYNEWS, că milionarul era pe punctul de a pleca cu noua iubită într-o vacanță de vis, în Maldive. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, degeaba și-au făcut „porumbeii” bagajele, fiindcă judecătorii, la solicitarea procurorilor DIICOT, l-au arestat pe afacerist.

Așa că, în loc să stea întinsă pe o plajă însorită, Ema a fost nevoită să meargă la răcoare, la vorbitor. Ema, cunoscut make-up artist al vedetelor, a mers de mai multe ori în vizită la Alex Bodi, la Penitenciarul Craiova, împreună cu un fin al afaceristului, iar pentru a nu fi recunoscută, s-a „camuflat” cum s-a priceput mai bine.

Despre noile probleme pe care le are Alex Bodi, avocatul acestuia a declarat, zilele trecut, la Antena Stars: „Am fost și am discutat personal cu el, acolo unde e privat de liberate, în arest preventiv. Îi e comunicată soluția Tribunalului Gorj, de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, astfel că privește cu optimism evoluția ulterioară a procedurilor. (...) După arestarea preventivă a fost dezamăgit, mâhnit, a făcut eforturi să se conforteze tuturor celor impuse, a trecut un interval de timp, am discutat, i-am explicat procedurile și riscurile, a înțeles, nu se consideră un pericol, nu consideră că trebuie să fie plasat în arest preventiv, l-am găsit optimist”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cit de tuta sa fii sa te indragostesti de individul asta ?
3
0
adevarul e ca proxenetismul e o afacere tare profitabila pentru interlopi
6
0
sclavii ziaristi din cta
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108