REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”

Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”

Replica API 30 august 2022 | 00:00 1416

După ce Pique s-a afișat public cu noua iubită, un videoclip care ar fi postat de aceasta i-a făcut pe fanii Shakirei să ia foc.

Pique și Shakira s-au despărțit după o relație de 12 ani, în urma căreia au rezultat doi băieți, Milan și Sasha. Motivul despărțirii a șocat pe toată lumea, deoarece fotbalistul a înșelat-o pe frumoasa cântăreață cu o angajată de la compania pe care o conduce.

Gerard Pique nu a mai stat pe gânduri și la scurt timp de la despărțire s-a afișat cu noua iubită.

Recent, Clara Chia, care este cu 12 ani mai mică decât fotbalistul, ar fi postat un videoclip în care dansează pe ultimul hit al Shakirei, ”Te felicito”.

Noua iubită a lui Pique, dans provocator pe melodia Shakirei

Comentariile nu au întârziat să apară, iar urmăritorilor nu li se pare normal și consideră că este un atac la adresa Shakirei.

„Cât tupeu are să danseze pe cântecul Shakirei”, „Cât de jos poate să coboare această fată?” sau „Shakira este mai frumoasă decât tine”, sunt doar câteva dintre comentarii, potrivit Marca.

Video-ul nu a fost postat pe contul oficial al Clarei Chia și este foarte posibil ca melodia să fie pusă peste videoclip, doar pentru a stârni controverse, conform sursei citate, scrie Digisport, citat de click.ro.

S-a spus că Shakira și Pique ar fi făcut o înțelegere să nu se afișeze public cu o nouă relație până nu trece un an de la despărțire, însă se pare că nu ambii s-au ținut de acest pact.

Clara Chia Marti

Cine este Clara Chia Marti, iubita lui Pique

Clara Chia este o tânără în vârstă de 23 de ani, care studiază relații publice și este angajată la compania de film și televiziune a noului ei iubit, Pique.

Se spune că cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în timp ce ea lucra la evenimentele de la firma lui Pique. Se pare că apropiații știau de relație, însă au ales să țină totul secret.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272