REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Noua lege privind condiţiile improprii de detenţie deschide puşcăriile! Mai mulţi deţinuţi pleacă acasă de azi

Noua lege privind condiţiile improprii de detenţie deschide puşcăriile! Mai mulţi deţinuţi pleacă acasă de azi

Replica API 20 octombrie 2017 | 00:16 279

Începând de joi, 19 octombrie, a intrat în vigoare legea 169/2017 privind recursul compensatoriu referitor la eliberările din penitenciare pentru condiţii necorespunzătoare. Acesta prevede ca la 30 de zile executate în penitenciar în condiții improprii, deținuții beneficiază de șase zile considerate executate. Astfel, o parte dintre deținuți vor ieși din închisori înainte de executarea întregii pedepse În aceste condiţii, angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor lucrează la actualizarea bazelor de date pentru a vedea care deținuți beneficiază de noua prevedere legală. Mulți deţinuţi, care potrivit propriilor lor calcule ar trebui să iasă din pușcărie, deja și-au făcut bagajele. În faţa Penitenciarului Poarta Albă a fost, ieri, agitaţie maximă!

Reprezentantul penitenciarului, Gabriel Botezan, a precizat că nu poate comunica numărul deţinuţilor celiberaţi, pentru că în continuare se lucrează la actualizarea datelor.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trei puscariase, la despartire , dupa gratierea lu toader psd....vor face copii si-i vor da la scoala. prima vrea ca al ei sa fie medic, a doua inginer. A treia portar de fotbal. Primele intreaba "de ce "?. Raspunsul : va ddati seama,cind va primi gol tot stadionul va striga "bagami-as p... in mata", ce fericita voi fi....Toadere tuDOREL, oi fi inteles ceva ?????
1
0
Bai porcilor; vreti sa faceti loc pentru voi -draknea, taricacaceanu si multe alte javre.
2
2
Ca nu si mai iau dreptul de la parnaiasi,pachete de tigari,alcool si euroi.
6
0
Pretenii pesedeului. Asta au votat prostii pisam as pe ei.
3
4
Din fericire sefii lor mai mari in ale hotiei cu gulere albe sau jegoase-gri au iesit de mult din puscarie. Fraierii sa stea acasa si sa fie cuminti. Statul le va multumi la pensie, de ex 2% impozit suplimentar pe orice.
4
2
O sa fie cam multi bronzati in libertate . Asta , pana cand le vom da cate un bilet , doar dus , catre India ...
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212