REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Noua MODĂ de la Mangalia: Se 'dau' cu mașini care nu au drept de circulație în România!

Noua MODĂ de la Mangalia: Se 'dau' cu mașini care nu au drept de circulație în România!

Replica API 22 decembrie 2018 | 00:00 273

Fără permis de conducere!

Fără permis de conducere!

Încă un bărbat din Mangalia a fost depistat la volanul unei mașini înmatriculate în Bulgaria, dar care nu avea drept de circulație în România. Mai mult decât atât, oamenii legii au constatat că așa-zisul șofer nu avea permis de conducere. Un caz similat a fost înregistrat, tot la Mangalia, la finele lunii noiembrie.

Polițiștii din cadrul Biroul Rutier Mangalia, au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada Oituz din Mangalia, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că autoturismul în cauză, înmatriculat în Bulgaria, nu poate fi condus pe drumurile din România. În cauză a fost întocmit dosar penal. De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat, și la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 18:40, un tânăr, în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, vehicul ce nu avea drept de circulație în România. Totodată, așa cum bine se înțelege, șoferul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Este vorba despre faptul că, începând cu data de 18 aprilie 2016, Casa de Asigurări din Republica Bulgaria prevede scoaterea din circulație a autoturismelor care nu dețin o asigurare de tip RCA. Așa s-a întâmplat și în cazul de față, astfel că respectivul autovehicul nu avea drept de circulație. Prin urmare, pe lângă faptul că s-a ales cu dosar penal pentru că nu are permis de conducere, tânărului în vârstă de 17 ani i s-a mai reținut o infracțiune. Potrivit Art. 334 din Noul Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia care cititi acest gunoi de site urmariti toate reoportajele facute cu stroie ala de la raja nu poti sa lasi comment deci acest ziar de cacat replica e in folosul unor hoti muie sa va dam pisamas si pe toata replica si pe stroe de la raja , sa intelegem ca replica este a lu stroe asa gunoaie doar in romania o sa vedem
1
0
Aia a lu Lalai sunt cu masini cu acte false si fara permis daa mita la garda
4
0
Sa ne pisam pe tine, neretardatule, cu acid sulfuric, sa fie fiesta cum trebuie, tigan sau ce pula calului de combinator jegos esti!!!
5
0
Morte jegurilor care inlesnesc si a celor care isi inmatriculeaza masinile in Bulgaria Ta-Ta si circula-polueaza in Romania!!!
6
1
Bai retarzilor,casa de asigurari din Bulgaria nu poata sa retraga dreptul de circulatie al unui autovehicol,vehicol,ca nu le-au inmatriculat ei,orice avocat bun se pisha pe fetele voastre,iar daca vehicolul este inmatriculat in Bg cu numere definitive si nu temporare are drept de circulatie in tot EU,asa ca sa ma pis pe cascheta lui ala care a facut dosarul si sa i se prelinga pe epoleti!
2
10
La Mangaura jumatate din soferi sunt beti iar cealata jumatate conduc fara carnet. Aici e legea junglei iar prin intersectii e haos, astia habar nu au de chestii gen semnalizat, prioritate, indicatoare rutiere
16
1
Prins cand.isi lua partea,marele milittian,,,
6
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272