REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Noul director al fostului RAEDPP, legături cu Mazăre și Strutinsky

Noul director al fostului RAEDPP, legături cu Mazăre și Strutinsky

Andreea VREJOIU 11 octombrie 2022 | 00:00 4710

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța și-a schimbat denumirea și forma juridică și a devenit societate cu răspundere limitată. Noua societate se numește Administrația Fondului Imobiliar SRL, conform Rezoluției ONRC nr. 25614/03.10.2022, interimatul fiind asigurat de Iuliana Dobrin din 9 iulie 2022.

Conform Rezoluției Oficiului Național al Registrului Comerțului numărul 25614/03.10.2022, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța și-a schimbat denumirea și forma juridică și a devenit societate cu răspundere limitată - Administrația Fondului Imobiliar SRL. Reorganizarea Regiei, prin transformarea sa în societate comercială cu răspundere limitată cu asociat unic, reprezintă o etapă importantă în procesul de reformă și modernizare a serviciului de administrare și exploatare a domeniului public și privat al municipiului Constanța.

Contactată de către reporterii Replica de Constanța, directorul interimar al societății, Dobrin Iuliana, nu a dorit să ofere prea multe detalii, afirmând că procedura a fost demarată încă din anul 2021, iar această decizie a fost luată de Primăria Constanța. ,,Procedura a fost demarată încă de anul trecut. Este decizia autorității publice locale sub tutelă căreia ne aflăm.”, a spus aceasta. Vă reamintim că, în luna septembrie a anului 2021, consilierii locali municipali au aprobat transformarea regiei în societatea cu răspundere limitată

Cine este Iuliana Dobrin?

Iuliana Dobrin este directorul general provizoriu al societății Administrația Fondului Imobiliar SRL, fosta Regie Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, începând cu 9 iulie 2022. A studiat la Colegiul Mircea cel Bătrân, apoi la Academia de Studiu Economic din București, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune. Diploma de master a obținut-o în anul 2008 la Universitatea Ovidius din Constanța.  Iuliana Dobrin este angajat în cadrul fostei regii încă din anul 2004, fiind angajată pe funcția de Șef serviciul financiar - contabilitate, iar în anul 2019 a fost numită director interimar al Direcției Economice.

Dobrin Iuliana, fost angajat în cadrul societății Xenoti SRL

Potrivit CV-ului, Iuliana Dobrin a mai lucrat și în cadrul Șantierului Naval Constanța, apoi la mai multe societăți, printre care și Xenoti SRL, firmă în care apar asociați Strutinsky Gabriel Sorin și fostul președinte CJ Nicușor Constantinescu.

RAEDPP și Confort Urban vor fuziona!

Într-un interviu acordat pentru Replica de Constanța, Felicia Ovanesian spunea că decizia de fuzionare s-a luat pentru a nu se răspândi banii în toate părțile. ,,Nu am de ce să plătesc în fiecare lună 25.000 de lei sau 30.000 de lei sau 10.000 de lei către două Consilii de Administrație, când pot plăti către unul singur. Eu zic că prin toamnă se termină această procedură, eu așa sper”, a spus aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic nu face în cartierul HC, mizeria este la ea acasă, containerele care găzduiesc persoane/familii sunt o cocina chiar și aleile, de ce nu va interesează igiena, ce fac cei din conducerea regiei, doar salarii lunare și cam atât?
3
0
pe iuliana la cojones sa vedeti cine a fost tac-su. Oare sofer sau securist ?
4
0
Mi se pare normal,pai mai repede aduce Chitac luna de pe cer in piata chiliei decat sa darame mafia lui Mazare din comuna Constanta judetul Constanta,mafia aia este betonata de machidonime si astia sunt mult mai uniti intte ei in hotii si decat t****i care nici cu aia nu imi este rusine.
3
1
de ce stergeti comenturile FMMMMMMM HIRAAA CU HOTELUL MAAAAA tiiii
9
1
Sa inceapa jaful. Buahahahahahaha
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272