REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Noul film al lui Woody Allen, în deschiderea Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian

Noul film al lui Woody Allen, în deschiderea Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian

Replica API 26 iunie 2020 | 00:00 1010

Premiera mondială a celei mai recente producţii cinematografice a regizorului american Woody Allen, "Rifkin's Festival'', va deschide, în afara competiţiei, cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian, pe 18 septembrie, au anunţat joi organizatorii, citaţi de Hollywood Reporter şi de EFE, preluat de Agerpres.

Woody Allen

Filmul, produs de The Mediapro Studio, Gravier Productions şi Wildside, a fost filmat vara trecută în San Sebastian şi în alte oraşe din apropiere.

''Rifkin's Festival'' prezintă povestea unui cuplu de americani care participă la Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian şi ''sunt captivaţi de magia evenimentului, de frumuseţea şi farmecul oraşului şi de fantezia filmelor''. Ea ajunge să aibă o aventură cu un regizor de film francez, în timp ce el se îndrăgosteşte de o localnică.

Descris drept o ''comedie romantică'', filmul a fost scris şi regizat de Allen. Din distribuţie fac parte Elena Anaya (''Wonder Woman''), Louis Garrel (''An Officer and a Spy''/''J'Accuse''), Gina Gershon (''The Insider''), Sergi López (''Pan's Labyrinth''), Wallace Shawn (''Marriage Story'') şi Christoph Waltz (''Spectre'', ''Django Unchained'').

Este a doua oară când Allen va deschide Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian, după ce a ridicat cortina evenimentului cu ''Melinda and Melinda'' în 2004 când organizatorii i-au acordat Premiul Donostia şi i-au organizat o retrospectivă a operei.

În luna martie a acestui an, regizorul, scenaristul şi actorul Woody Allen a publicat cartea sa de memorii "Apropos of Nothing".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272