REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Noul film „Mortal Kombat“ aduce violenţa din lumea fantastică a jocurilor video pe ecrane

Noul film „Mortal Kombat“ aduce violenţa din lumea fantastică a jocurilor video pe ecrane

Replica API 22 aprilie 2021 | 00:00 883

O nouă versiune de la Warner Bros. a filmului ''Mortal Kombat'', care debutează vineri în cinematografele din Statele Unite şi pe platforma de streaming HBO Max, îşi propune să descrie mai bine decât celelalte două spinoff-uri cinematografice din anii '90 violenţa extremă din franciza de jocuri video, relatează Reuters marţi, citată de Agerpres.

Jocul video ''Mortal Kombat'' a depăşit limitele violenţei şi cruzimii de la lansarea în sistemul arcade în 1992 şi a reprezentant un factor principal care a stat la baza implementării de către industria de profil a unui sistem de evaluare a violenţei din jocurile video.

''Ar fi o nebunie să ignorăm faptul că violenţa reprezintă un element fundamental al jocului video'', a declarat într-un interviu acordat Reuters Television Josh Lawson, care joacă rolul luptătorului Kano în acest film.

Filmul prezintă povestea lui Cole Young (Lewis Tan), o prezenţă nouă în această franciză, care este urmărit, împreună cu familia lui, de personajul Sub-Zero (Joe Taslim) din cauza unui misterios semn din naştere.

Young ajunge să cunoască şi alţi purtători ai semnului, printre aceştia numărându-se Liu Kang, care are capacitatea de a arunca flăcări, şi Kung Lao, care îşi foloseşte pălăria de metal drept armă. Destinul celor trei este acela de a lupta în misteriosul turneu ''Mortal Kombat'' pentru a proteja Pământul.

Actorii din filmul ''Mortal Kombat'' sunt din toate colţurile lumii. Lewis Tan are origine anglo-chineză. ''Sunt mândru că reprezintă bărbatul asiatic într-un mod care este rareori reprezentat şi mă refer aici la un rol eroic'', a declarat el. ''Suntem reprezentaţi de obicei în cinematografia occidentală ca luptători de arte marţiale, dar nu şi în postura de eroi de anvergură'', a adăugat Tan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108