REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Noul proces al lui Harvey Weinstein din Los Angeles, amânat din cauza pandemiei

Noul proces al lui Harvey Weinstein din Los Angeles, amânat din cauza pandemiei

Replica API 21 mai 2020 | 00:00 947

Prezenţa lui Harvey Weinstein în Los Angeles unde îl aşteaptă un nou proces penal pentru delicte sexuale a fost amânat în contextul pandemiei de coronavirus, astfel încât acuzatul va rămâne la închisoarea din New York, unde îşi ispăşeşte sentinţa, relatează EFE, citată de Agerpres.

Harvey Weinstein

La 11 martie, după ce a fost anunţată condamnarea sa în procesul din New York, procuratura din Los Angeles a demarat procedurile de aducere a lui Weinstein în California, deşi procesul este paralizat şi va fi amânat din cauza pandemiei.

Reprezentanţi ai biroului procurorului din Los Angeles, Jackie Lacey, au confirmat marţi mass-media că nu există "încă o dată estimativă în care Weinstein va compărea în faţa completului de judecată".

Luna trecută, biroul a anunţat o nouă acuzaţie pentru delict sexual împotriva lui Weinstein, care se adaugă celor deja existente în cel de-al doilea proces intentat fostului producător hollywoodian şi care se va desfăşura în Los Angeles.

Noua acuzaţie este legată de "o agresiune sexuală" care ar fi avut loc în Hotel Beverly Hills în 2010.

Victima a fost audiată în octombrie 2019 şi după ce au fost aduse probe s-a verificat dacă prezumtivul delict nu a fost prescris.

Cu acest nou caz plus cele patru prezentate anterior în Los Angeles, Weinstein ar putea fi condamnat la până la 29 de ani închisoare, care se vor adăuga la ceilalţi 23 de ani pe care trebuie să-i ispăşească la New York pentru agresiune sexuală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai are timp sa isi "scada" din pedeapsa daca vorbeste ca si pana acum!Vrem nume mai multe,vrem sa stim reteaua dependentilor de Adrenochrome!Vrem sa stim criminalii pe care i banuim oricum din dovezile pe care le avem!TOM HANKS,DEMI MOOR,OPRAH,HELLEN DEGENERIS, si alti pedofili satanisti...spor sa scris criminalule sper sa nu mai iesi cate zile o sa mai ai!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272