REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Noul Renault Megane a fost lansat şi la Constanţa

Noul Renault Megane a fost lansat şi la Constanţa

Replica API 10 aprilie 2014 | 00:00 107

Sunt deja şapte comenzi. Olteanu: Va fi succesul anului

Sunt deja şapte comenzi. Olteanu: Va fi succesul anului

Renault continuă să evolueze! Compania a lansat noua gamă Megane ce se aliniază coerent strategiei Renault. Confortul şi siguranţa noului Megane sunt asigurate prin tehnologii avansate, Renault R-Link şi Visio System. Miercuri, noul Renault a fost lansat şi la Constanţa, la sediul Reprezentanţei Renault, situat pe bulevardul Tomis. Cereri pentru achiziţionarea noului produs există deja, spune directorul Constantin Olteanu. Confortul şi siguranţa noului Megane sunt asigurate prin tehnologii avansate, Renaul R-Link şi Vision System. Ecranul tactil, oferit de Renault R-Link, este gazda unui sistem care integrează toate funcţiile multimedia - sistem de navigaţie, radio, telefonie şi audio streaming. Un joystick, amplasat pe consola centrală vine să completeze modurile de comandă ale sistemului. Visio System dispune de o serie de camere de luat vederi, amplasate strategic pentru a semnala obstacole prin declanşarea unor semnale de atenţionare în cazul depăşirii marcajelor albe, iar farurile de întâlnire sunt acţionate automat pentru o participare optimă la trafic. Noul Megane R.S., dispune, în premieră pe piaţă, de funcţia R.S. Replay integrată în Renault R-Link, ce oferă posibilitatea vizualizării şi partajării traiectoriei, dar şi a senzaţiilor trăite la volan. Noile modele Megane propun două versiuni de motorizări Energy. La capitolul motoare pe benzină, este de notat noul Energy TCe 130, care se remarcă printr-un comportament suplu şi reactiv, oferind o dinamică bună încă de la turaţii joase. Consumul este redus cu 15% (mai mult de 1l/100km) faţă de generaţia anterioară, 1,4 TCe 130 CP. Mai mult, noua gamă Megane oferă în premieră pentru noul TCe 130 cuplat cu transmisia automată EDC (Efficient Dual Clutch). În segmentul diesel, Megane propune eficientul Energy dCi 130, un grup motopropulsor rezultat din expertiza Renault în Formula 1. "Rafinamentul francez vine astăzi (miercuri, 9 aprilie a.c.) şi pune din nou amprenta pe un produs care nu e mai prejos decât Nissanul Qashqai, pe care l-am lansat în urmă cu puţin timp. Însuşi preţul reflectă produsul şi noutăţile mondiale care echipează noul Renault Megane şi, fără a pune în umbră celelalte categorii şi produse Renault, rămâne expresia cea mai superioară din punct de vedere tehnic, estetic şi rafinament", a declarat Constantin Olteanu, directorul general al Reprezentanţei Renault din Constanţa, la lansarea noului Megane. Olteanu a mai precizat că are deja şapte comenzi şi "credem că la Renault va fi succesul anului şi putem spune că ne bazăm pe acest produs să ne rentabilizăm puţin", a mai completat directorul general al Reprezentanţei de la Constanţa.

Ofertă avantajoasă, prin Programul Remat

Constantin Olteanu mai are o noutate pentru constănţeni. Noul Renault Megane are acum o ofertă de lansare avantajoasă, prin Programul Remat. "Azi (miercuri, 9 aprilie -n.r.) am intrat, efectiv, în Remat şi reprezintă noutatea zilei. Sunt 1.500 de euro deductibili din preţul maşinii", a conchis Olteanu. Preţurile pornesc de la 14.100 de euro cu TVA inclus, pentru versiunea Pro 1,6 110 CP şi ajung la 21.500 euro cu Tva inclus, pentru versiunea GT Line Energy 1,6 dCi 130 GP. Pentru clienţii care vor achiziţiona prin Programul Rabla, noul Megane are un preţ de intrare de 10,150 euro TVA inclus.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108