REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Noul SECRETAR de STAT, George Niculescu: 'Voi pune accent pe marile proiecte de energie din Constanța'

Noul SECRETAR de STAT, George Niculescu: 'Voi pune accent pe marile proiecte de energie din Constanța'

Replica API 16 martie 2021 | 16:23 3209

Fostul prefect al Constanței, George Sergiu Niculescu, a fost numit secretar de stat la Ministerul Energiei.

„De astăzi, am început activitatea la Ministerul Energiei, unde am preluat un mandat de secretar de stat. Este o nouă provocare în cariera mea, un pas important pe care îl fac, pentru care mulțumesc atât ministrului Virgil Popescu, cât și Partidului Național Liberal, pentru încrederea acordată.

Din minister, îmi voi folosi toată priceperea, experiența în domeniu și energia de care dispun, pentru proiecte importante care vizează întreaga țară. Mult accent voi pune, inclusiv, pe marile proiecte de energie și pe inițiativele din Constanța, pentru că județul nostru are un potențial de creștere imens, pe care statul român trebuie să-l fructifice. Voi fi aproape de micii producători, de marile companii, de consumatori, de toți cei care vor să facă performanță în energie, într-un mod loial și sustenabil”, a declarat George Sergiu Niculescu.

Citește și:

Fostul prefect al Constanței, George NICULESCU, SECRETAR de STAT la Ministerul ENERGIEI

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vitelul asta habanist, va deveni un expert care va face si drege in domeniul energiei. Poate va face cate ceva pt machidonii lu socrul lui sau pt diasporezii pe care ii chema la Constanta in plina pandemie. Mars!!!!
4
0
E timpul ca AMIRALUL sa preia conducerea altfel PNL Constanta se va duce dracului!
1
0
Constanta exporta direct in Guvern mediocritate! Daca carciumarul Enache e membru in CA la Spitalul Judetean, de ce nu ar fi si "valorosul" Gogu "specialist la Energie! Pacat, Hutuca, ai intors spatele celor care te-au facut mare!!
5
0
Multa mulra muie domne sugisectretia de stat!!!
4
0
Mai bine lasa !
1
0
numai cocalari basinosi autoaprizatori..orice partid ...oricine vine tot.o pu a .....tara prejudiciului nerecuperat ,,,voi va sugeti uni altora ..ei fura ..cea mai proasta natie
5
0
Sa ne spuna un singur mare proiect energetic din Constanta
11
0
isi face treaba lui si face bani.In rest minte.In decembrei cerseau voturi in Constanta el si banda lui ,Chitac a venit in cartier si cersea voturi.L-am votat si s-a pus pe furat.Nu a miscat nimic din hotii lui Mazare din primarie sau Spit. L-au incalecat si l-au prostit cu bani.
11
3
da ma, e omul cuvenit la locul cu venit!!! al pnl-ului evident...
8
2
Papagalule, singura ta atributie e sa intorci favorurile celor care te au pus acolo.
13
1
Pnl cel mai rau lucru care s-a intamplat orasului constanta. De cand a venit v.c. merla si cu horia constantinescu au prins glas mai ceva ca pe vremea psd. Plus ca primarul vc a venit cu oameni de mare valoare gen hira si ovanesian. Sunt convins ca asta si-au dorit constantenii. Cineva sa isi bata joc de oras asta mai mult decat predecesorii sai. Ironia e ca makidonii combina mai mult acum ca pe vremea lu fagadau. Mult succes amirale.
12
2
nu va face nimic. va lua spaga si va trafica influienta sa isi angajeze machedonii la stat in posturi unde se ia spaga.machedoneala.
19
2
Ce omul potrivit la loc potrivit? Ce expertiza in domeniul energiei are ginerica ? Sa traiasca tata socru , ca altfel Georgica era un neica nimeni. De fapt, profesional chiar este !
19
3
Mult succes domnule secretar de stat!
2
19
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
15
6
Vorbe si iar vorba bla bla bla
15
2
Bravo George! Esti omul potrivit la locul potrivit! Succes!
5
24

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468