REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Noul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, instalat în funcţie de ministrul Carmen Dan

Noul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, instalat în funcţie de ministrul Carmen Dan

Replica API 20 ianuarie 2018 | 05:08 473

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a participat, vineri, la instalarea în funcţie a noului şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, precum şi a adjunctului acestuia, Florin Dragnea.

''Am prezentat noul inspector al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, şi inspectorul general adjunct, cel cu care va face echipă, Florin Dragnea. A fost o discuţie prin care am transmis asumarea unei misiuni care priveşte reforma profundă pe care şi-au asumat ca împreună şi cu susţinerea conducerii MAI să o înfăptuiască. Ce s-a întâmplat este o situaţie dificilă, dar eu am spus că are izvoarele în Poliţia Română. (...) Ne-am asumat ca într-o primă instanţă să avem o analiză a problemelor din sistem şi, în cel mult o lună, un plan de măsuri cu termene asumate. Poliţia are nevoie de o reformă profundă'', a spus Carmen Dan.

Întrebată despre motivele pentru care a cerut retragerea lui Bogdan Despescu, ea a menţionat proasta comunicare şi gestionare a problemei în cazul poliţistului acuzat de pedofilie, adăugând că acesta a fost pus la dispoziţie, urmând a fi identificat un post, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cine este aceasta carmen dan, inafara de sluga lui draKNEA, CU CE S-A REMARCAT, NU-MI AMINTESC SA II FI AUZIT NUMELE PANA ACUM
3
0
Pacat,omul asta nu va avea nici o autoritate,un razgandac!
3
0
singura noastra sansa este sa intrerupem studiile, ne mutam in nteleorman, sau mai precis in videle, si devenim ministrii
4
0
Jocuri de putere.Corleone era mic copil pe langa ce fac astia din familia lui tatucu.Schimbati-i , ca poate ne vine si noua randul la un post de secretar, ministru, ceva in guvern.
3
0
Despescu revine la Constanta...
4
0
Asta e cel care l-a demis pe tudose.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407