REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

NOUL SUBPREFECT, Secyl Suliman, SOȚIA unui VICEPRIMAR din CONSTANȚA

NOUL SUBPREFECT, Secyl Suliman, SOȚIA unui VICEPRIMAR din CONSTANȚA

Replica API 5 martie 2021 | 00:06 21565

Secyl Suliman, noul subprefect al județului Constanța, din partea UDTTMR, este soția viceprimarului din orașul Ovidiu, Sesnur Suliman. Soțul acesteia este şi vicepreşedinte al UDTTMR.

Sursa foto: Facebook

Conform declarației de avere datată în luna iunie 2019, cei doi dețin două terenuri în Poiana, dobândite în anii 2006 și 2008, două apartamente în municipiul Constanța, respectiv Medgidia, o casă de locuit în localitatea Poiana și un spațiu comercial/ de producție, tot în Poiana.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai, saraca, nici nu stie sa vorbeasca si vrea sa para atat de interesanta ... of... oare unde ajungem ca tara daca sunt promovate personaje de teapa acestei dudui .... pe care personal si din pacate o cunosc... o fiinta cu experienta zero, compententa zero dar probabil conteaza ca zambeste frumos, ambalajul frumos, in cap oricum nu conteaza ce ai si esti daca esti pus pe o functie la care nici nu ai visat vreodata de ce nu?! .... ai oare constiinta, Secyl Suliman?! de ai fost de acord sa te pretezi la asa ceva
12
3
Se vede ca in loc sa ne vedem de treburile noastre, noi stim doar sa comentam.De aia ne merge asa, ca suntem rai...Bat pariu ca multi nici nu ii cunoasteti, dar comentati ca prostii in targ.Lasati oamenii sa-si faca treaba si apoi puteti sa-i analizati.Invidiosilor!!!
10
3
Noi cei care o cunoastem si am lucrat cu ea, stim care este adevarul! Este o femeie care a invatat, a muncit si este capabila sa ocupe aceasta functie! Mult succes!
10
7
Un om este judecat dupa fapte, nu dupa religie sau etnie. Faptul ca suntem romani, nu ne face automat si destepti. Comentariile gen cap de oaie spun multe. Daca ne gandim bine, N. Constantinescu, Mazare, Strutinschi sunt romani. Au domnit peste Constanta ani de zile. In afara de parade si praduiala nu au facut nimic. Sa fim realisti. Cu ura de rasa nu facem nimic. Ura naste ura.
8
1
Fostii tai colegi stiu ca esti o persoana capabila sa ocupi aceasta functie. Si numai frustratii vor comenta rautacios la adresa ta. Mult succes!
8
7
romani i sunt tiganii europei ,rad pana si machedonii de ei ,hoti,curvari ,betivi ,moldovenii de peste prut nici nu vor sa auda de unirea cu tigania
5
3
Cata ura, vine valul 3 covid , aveti spitale ? Ne pot ingropa pe toti intr-un sac negru , da ura nu bai frate! Capete de oi sau porci, numai de oameni nu! Rusine!
2
0
Tatarii sunt peste tot ptr ca sunt oameni destepti, educati. Tatarii au mult mai multi intelectuali pe cap de om decat au majoritarii. Bai majoritarilor, Nicusor si Mazariche nu este de-al vostru, jegosilor. V-ati vandut tara, va vindeti femeile si copii.
3
5
Fostii tai colegi stiu cum te inghesuia seful tau O.....u prin birouri si scoateti din cv ca ai fost contabil sef, economist sef....ca stii f bine ca nu ai avut aceasta functii niciodata. Suferi mult in continuare sa fii mereu pe "val". Ai ramas aceeasi figuranta ingamfata si oricum nu ai competenta sa ocupi functii de genul acesta dar ce sa faci ii trebuie si lui Scupra o marioneta si.o gonflabila. Succes la inghitit in sec.
12
3
O cunosti cumva? Inceteaza sa iti mai dai cu parerea despre persoane pe care nu le cunosti personal, pentru motivul ca esti frustrata. Sa iti fie rusine
4
11
O nulitate asta este...nu e in stare sa tina un discurs...inca o curva proasta aflata la conducere prin nepotisme! Vai de noi!
13
2
Cine sunt incompetentii astia? Eu cunosc tatari care sunt intelectuali, oameni deosebiti dar se pare ca si la ei uniune aia a lor s-a stricat promovand doar tarani, pilosi si incompetenti.
10
4
Dar cata capatana are el doamnee, chiar ca cap de oaie
4
6
Senzuala si cred ca se penetreaza bine,desi tataroaicele nu prea stiu sa o faca
6
8
Asa cum se mai comenteaza pe aici vreau si eu sa imi exprim "frustrarea" si tristetea in mod sincer cand vad ca la fraiele acestui judet ajung numai nulitati de care prea multa lume nu a auzit, iar cei care au auzit.. vai , vai si iarasi vai.. pe mana cui am ajuns. A ajuns sa ne para rau de psd-isti, ca astia de acum sunt pur si simplu zero-uri barate cu mare notorietate. Draguta tanti, si in afara de spoiala, cred ca nici macar un dans tematic nu e in stare sa execute cum trebuie.
7
5
ca maine o sa avem un tatar si la Litoraltv unde mitocanul caraghios rade singur si tot el isi da like-uri a doua zi. ce batjocura a ajuns litoraltv
9
3
Pregatirea impresionanta a acestei fufe consta in fataiala cat mai mult din cur pe unde s-a perindat. Cosea, un fost vanzator de televizoare la Marcovil, curvulita asta pusa de turcalaul de barba-su la popriri la Ovidiu si pe urma ...sefa..la impozite si taxe... cred ca nici nu stie macar ce impozite trebuie sa plateasca un contribuabil. Rusine clasei politice din Romania.
17
3
romancele sunt cele mai buneeeee,dar nu aici ,in occident maresc PIB ul romaniei
5
2
Felicitari! Doamna are o experienta, o pregatire impresionanta si un caracter cum putini oameni au! Lucrurile acestea o definesc! Mult succes!
7
24
Dobrogea este un exemplu de convietuire intre etnii. Asa vreau sa cred. Dar din comentarii rezulta exact contrariul. O zi buna !
10
9
Succes in tot ceea ce faceti!
9
13
Felicitari! Mult succes!!!
7
15
Si-a pus gelil subprefect, si-a pus si deputat, doar ca sa-si faca combinatiile. Udttmr-ul , este ca udmr-ul, stau la panda si se lipesc de cei de la butoane. Cand acestia pierd puterea, se lipesc de cei noi de la putere. Nu am nimic cu minoritatile, dar chiar era nevoie de numiri politice? De ce nu numim profesionisti? Pentru ca exista omul politic, lenes, arogant si orientat doar pentru interesul personal. Din pacate!
16
5
Niciodata tatarii nu au facut ceva bun pentru Constanta .
21
17
s au injurat turcii pe aici o gramada, dar sa fim corecti. Turcii au autostrazi, economie, industrie, pana si propria tehnica militara. Exact ce aveam noi in anii 70 80. Dar da, tipa este o sinecura! ca si Casimceali Ates, ajuns consilier local in Cta, 0 experienta, ingamfare si ipocrizie. Singurul loc de munca la clinica la ta su. Nu i a mai mers lui Faruk si l a bagat la spital stomatolog. Ce sa mai zici! noi stam si ne uitam ca prostii cu stomacul gol!
15
5
Sef la taxe si impozite a fost si Celzin, nu facea nimic, nimc,semna nste fiscale si atat. aici e mana lui Scupra sa-si puna omul la prefectura sa poata da tot felul de hotarari fara sa fie respise de subprefect.Cine e sef la buletine si oviprotect si ia 8500 de lei lunar? Gica Stanciu fost sef la pol. Ovidiu care are o pensie de 9500 de lei. De ce? A facut zeci de cercetari preliminare in favoarea lui Scupra si a acolitilor lui, asa da premiu!
21
5
Pana acum erau o familie frumoasa, de acum incolo gata cu viata de familie fericita, ea subprefect el sub pinochio
11
6
Sunt cei care tin pe loc proiectul ct bus pe zona metropolitana
8
4
Proasta asta cat a fost impusa " sefa " la Taxe si Impozite ... numai cacaturi a facut ! O oaie pusa politic, fine-am scarba ! Bine ca am scapat de ea si de transpiratia ei urat mirositoare a seu de capra !
29
8
Doamna Carmaz Sloboz Moloz, verisoara lui Salam Sadat Sulahalim. S-au terminat moldovenii, oltenii si ardelenii din Romania, hai sa punem tatari, unguri si ceangai. Scuze, si machidoni.
25
15
PNL...O RUSINE PENTRU CONSTANTA......DOAR OAMENI NEPREGATITI SI OBEDIENTI PROMOVATI IN FUNCTII DE CINDUCERE.....HALAL....PNL....PACAT DE ORAS....ATI CONFIRMAT...V ATI FACUT DE RAS....RUSINE CHITAT...FACI ANU SI NU AI MISCAT UN DEGET...DOAR IDEI IMBECILE...FLANCAT DE HORIA CONTROLOR DE BORCANELE FARA ETICHETA....SA VA FIE RUSINE...
24
4
Este tot cene trebuia.
14
3
Fata , vine de la tara, Vrea sa faca profesoara,,,dar,,,,
18
3
Buna ai fost buna ai ramas
10
3
De ce tatarii trebuie sa fie ei privilegiati? Toate intepatele care nu stiu sa lege o fraza pe hartie sunt promovate pe functii, dar daca au pile... Normal. Capatinile de oaie ce mari calitati au ca ies mereu in frunte?! Cu sprijin politic. Fi-mi-ar scarba! Un om corect, cinstit, pregatit, care ar vrea sa munceasca nu are unde, ca promovarile si angajarile se fac pe cu totul alte criterii. Sa radem putin si de ce prefecti si subprefecti a avut parte Constanta pana acum... Banii, pilele si tupeul nu i-au ridicat de la stadiul de nulitati
23
8
pentru doamna ma fac si eu prefect o noapte daca ea e subprefect!!!
20
9
Ce rejuvenati sunt absolut toti functionarii din Primarii, Scoli, ANAFU, awwwww, Holiwoodul este nimic pe langa ei. Sunt frustrati ca nu arata bine natural sau asa arata bogatia pe fata???
11
6
Bunicica capatana de oaie
10
7
Tatarus, inbuci ceva ?
11
7
Nu au si copii? Sa ii puna directori de gradinite sau parcuri? Rusine pentru politicienii judetului, rusine PNL rusine Hutuca rusine Lupule ti-ai schimbat parul dar naravul ba
18
5
Cum naiba cand ajunge un individ pe vreo functie inalta - normal ca a contribuit la pusculita cuiva, instantaneu restul familiei devine geniala si ocupa restul functiilor de sefi supremi?
21
5
Sunteti niste frustrati,niste invidiosi,nu am cuvinte...Secyl este una dintre cele mai bune angajate din primaria orasului Ovidiu...in loc sa o felicitati ca a avut avut succes,spuneti rautati despre aceasta femeie.
14
37
Imi fac schiuri din costele lu mata!!! Si ma pis pe tine. Sati dam la mwie
13
8
care e masculul? gay sau travestiti?
20
6
PNTcd , partid istoric....dupa ce a guvernat 4 ani s-a dus la groapa de gunoi , praful si pulberea s-a ales de ei ! PNL , un alt partid istoric , cred ca este si ultimul...la fel , dupa ultimii 4 ani de guvernare nu va mai ramane nimic , decat o amintire urata ! Despre partidele minoritatilor ce sa spun ,ciugulesc si ei pe langa corbii aia mari....
12
5
cococta aia masculina este viceprimar? te-n gura de pensatu pwlii.
30
6
Mult succes! Bravo!
8
13
Felicitari ! Este o persoana pregatita,care va demonstra asta.Faptul ca este sotia viceprimarului ,nu inseamna ca a stat la cratita toata viata .A muncit ,si chiar a facut treaba buna cat timp a fost sefa la impozite si taxe.De rautati ,ce sa zic ,suntem buni...
17
32
Sunteti jalnici, voi cei care comentati ati vorbit vreodata cu ea sau cu el??? Frustrarea si prostia o exprimati aici prin comentariile voastre.
17
30
Prostea turcu e turc tataru e tatar. Doar ca sunt musulmani asta nu inseamna ca ambele se trag din Anatolia. Tatarii vin din Crimeea si au fost luati cu japca de imperiu Otoman. Vezi ca jignesti turcii cand pui egal intre turci si tatari. Pe de alta parte calmeaza te si stergeti mucii de kkt ordinar.iti pute gura si pielea a oaie si stim ca esti tatar chiar daca ai folosit ca acoperire un numr romanesc.ca sa vezi cat esti de prost cap de oaie retardata.stai parcat scalvule
16
9
Mandila este un dobitoc
11
2
Au navalit tatarii pe articol.dau cu felicitari CATA FRUNZA CATA IARBA ca in decrierea lui M Eminescu din scrisoarea a 3 a.dar tot e bine ca doar tasteaza si nu deschid gurile ca improscau site ul de miros de oaie. Ce pile mari si oameni sus pusi au girat pt madame tataroaica?nu cred ca vom afla niciodata.dar daca tinem cont de cine e sotul cred ca e simpla ecuatia. Primar PNL plus Vice tatar egal subprefect tatar. Simplu ca buna ziua. Experienta?0.dar nu conteaza.ca isi cumpara o casca performanta si are grija sotul de sotie.ca doar asa e in casnicie.
25
9
Sugeti pula la musulmani...romani jegosi,curve si betivi mincinosi popor de hoti analfabeti macar sa fiti cat turcii pe seama lor mancati si beti...idiotilor
12
51
Partidelor.Doamna subprefect pe langa faptul ca este sotia viceprimarului din Ovidiu mai are un avantaj.este FINA deputatului minoritatii tatare AMET VAROL.cam despre asta e vorba. Nasi si fini la carma institutiilor statului sau carnea de tun a jmecherilor. Pt oamenii din simpli din prefectura o sa inceapa cosmarul.parca ii si vad pe tatari incolonati la usa prefecturii cu tot felul de cerinte. Ca doar deh,vb veche din popor ROMANESC nu cel din Crimeea veniti calare pe cai si ca slugi ale imperiului otoman, CINE IMPARTE PARTE ISI FACE! Succes domnule prefect si doamna si domnu subprefect!
30
11
Felicitari! Oameni muncitori si respectuosi!
9
23
Felicitari!!! Mult succes!!!
9
22
astia sunt majori?ce pile au dumnezeule!!!!
16
4
Felicitari!
7
21
Felicitari! Experienta isi va spune cuvantul!
9
29
Din cauza astora doi stau Gima si Mandila la coada la coafor?
22
2
Felicitari si Mult succes!!
9
24
A plecat tataroaica de la taxe locale si vine balena de Roxana Spanu.Vai mama noastra!
21
7
daca se pupa astia, le pica un cancioc de pudra!
31
5
Tataroaice, e plin in institutiile publice de astea, rele, ipocrite, snoabe si boite de zici ca merg la nunta, asa arata, se machiaza si se imbraca. Romani romance nu mai gasiti?! Ca nu au loc pe nicaieri de ineveste si amante.
45
10
ce abilitati aveti? Ce ati facut inainte de a fi numita? Nu prea aratati muncita, asa...
34
5
Nu vreau sa zic da totusi zic, domnu Pensat este evident ca apartine minoritatilor nationale si totodata si minoritatilor sexuale.
36
6
Ce partide de cacatn nu mai au oameni, mai bine puneau un ungur ca e la guvernare si va voteaza legile. A decazut peleul si uspeleul...ne s-a facut scarba. E tare Pinokio de la Ovidiu daca s-a impus la prostul de prfect!
24
6
Experienta ? Are vreo zi experienta in vreun domeniu ? Banuiesc ca e pe criteriu politic dar macar sa fie capabila sa lege doua cuvinte ca la cata experienta profesionala are !
26
4
Pai barbat-su e mai prost ca Pinochio , dar se pare ca il sapa si el va fi viitorul primar al comunei Ovidiu ! PNL - vai de pwla voastra , nu aveti oameni competenti ! Ce sa faca tarancutza asta de la Cocosu ? ... pusa subprefect la ordin politic ! Vai de judetul Cta ! Si ne mai miram ca se vonde Portul !
38
7
Suntem binee! Pe unu il recomanda plantatia si pe cocoana sotul. Vai de mama voastra de pnl si cu cine o sa va mai dea un vot!
29
7
bine este doar pentru unii in Romania, restul sclavi sau fara de optiuni
22
4
Amandoi sunt buni de pula.
23
5
ce fete de giboni au! Doamnee, cum se promoveaza ba superficialitatea la romani...ala e pensat si dat cu pudra...
34
6
Intr-adevar , un criteriu demn de luat in seama sa fii sotia unuia, nu asa se promoveaza "valorile" la stat ? Aduc toate nulitatile sa ocupe functii importante, iar pe noi ne sufoca cu fel si fel de taxe aberante. Asa se justifica japca cu marele regulamet al parcarilor, au nevoie sa se lafaie toti golanii cu functii publice .
43
3
unii o duc bine in romania, nu trebuie sa emigreze...
37
2
O PROASTA! SOTIA UNUI PROST! IMI E RUSINE!INCOMPETENTA E PROMOVATA LA MAXIM! RUSINE!
41
7
Ce pregatire,ce experienta...! Tanara si nelinistita.Cine te recomanda? Sultanul!
47
4
Se aude ca vicele il lucreaza pe Scupra
33
5
Competenta?Pregatire?Experienta? Sotie de viceprimar! O fi bine , o fi rau?
38
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369