REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

"Noul Tarkan" vrea să reprezinte România la Eurovision

"Noul Tarkan" vrea să reprezinte România la Eurovision

Replica API 25 februarie 2013 | 00:00 346

După cum probabil ştiţi, Turcia nu va lua parte la ediţia din acest an a Eurovision. Un motiv este reprezentat de reducerea impactului telespectatorilor în cadrul votului combinat al juriului. Astfel, Deniz Cem, un cântăreţ turc, supranumit şi "noul Tarkan", a considerat că va putea reprezenta România la Eurovision, printr-o melodie cântată împreună cu Sylvie, cunoscută pentru single-ul "My love is now your love". "Noul Tarkan" a fost prezent şi la a patra ediţie a concursului Miss Tatar, ce a avut loc vineri seară în Club Crush. În cadrul unui interviu acordat cotidianului "Replica", Deniz a vorbit despre melodia care a câştigat Eurovisionul anul trecut: "Loreen a câştigat Eurovision cu melodia Euphoria. Melodia mea este mult diferită. Primele 10 - 20 de secunde sunt suficiente pentru melodie, pentru că din start oamenii trebuie să înţeleagă piesa, trebuie să fie un cântec uşor de învăţat şi atractiv, nu este nevoie doar de o melodie în care este prezentă o voce incredibilă. Dacă ne uităm la cine a câştigat Eurovision-ul în ultimii 10 ani, putem face o analiză şi veţi vedea că aşa este", a opinat cântăreţul. "Am venit de foarte multe ori în România, datorită profesiei mele, am fost la Cerbul de Aur din 2008, în Braşov, şi m-am prezentat bine, şi pentru faptul că am un manager român. Am mai fost la Callatis în Mangalia, la un concert în Galaţi, şi vin aici destul de des. Am mers şi la multe emisiuni TV pentru a-mi promova piesele, nu este pentru prima dată. Oamenii au început să mă cunoască, zi de zi, văzându-mă când cânt la emisiuni şi îmi recunosc vocea. Chiar şi primesc comentarii pe blog, în care-mi spun că melodiile sunt frumoase, le compară între ele. Este foarte bine să primeşti astfel de reacţii din partea oamenilor", a spus Deniz.

Rep.: Ce părere ai despre celelalte melodii de la selecţia naţională pentru Eurovision?

D.C.: Am auzit piese foarte bune, dar cum am mai spus, nu este vorba doar despre melodia pe care o interpretezi, pentru că trebuie să fie ceva special pentru Eurovision. Dacă vrei să câştigi, trebuie să compui o viziune pentru Eurovision. Pot exista interpreţi care să cânte foarte bine rock'n'roll, rock alternativ, dar nu este o garantare a succesului.

Rep.: Ce înseamnă România pentru tine?

D.C.: Înseamnă foarte multe pentru mine. Îmi place muzica românească, îmi place România, am fost aici de multe ori şi ceea ce mă face să fiu bucuros şi satisfăcut de câte ori vin aici, este că am parte de respect, mă simt apreciat, şi sunt foarte fericit ca interpret, pentru că unui cântăreţ îi place ca muzica lui să fie lăudată.

Rep.: Cum a luat naştere acest proiect cu Sylvie?

D.C.: Este un proiect născut şi datorită managerului meu Dana Cristescu. Când această oportunitate a apărut, i-am zis despre acest proiect şi mi-a cerut melodii. I-am zis că este în regulă şi că îmi pregătesc piesa. Ea a analizat-o, mi-a zis că este o oportunitate de a cânta împreună. Am spus că sunt de acord, că este o plăcere pentru mine şi aşa a luat naştere acest proiect. Am decis să cânt cu Sylvie una dintre piese, pentru că este româncă, are succes, este o persoană şi un artist cunoscut. Este o plăcere pentru mine şi sunt foarte mulţumit, din punctul meu de vedere.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272