REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Noul tronson Constanţa - Cernavodă face victime: două accidente, un mort şi un rănit grav

Noul tronson Constanţa - Cernavodă face victime: două accidente, un mort şi un rănit grav

Replica API 26 iulie 2012 | 00:00 127

A întors pe banda de urgenţă

A întors pe banda de urgenţă

Noul tronson de autostradă, proaspăt inaugurat la Constanţa, face deja victime. În dimineaţa zilei de miercuri au avut loc, în dreptul localităţii Ciocârlia, două accidente rutiere, rezultând decesul unei persoane, o alta a fost transportată în stare gravă la spital, iar altele - au suferit doar răni uşoare.

Imagini de coşmar pe noul tronson de autostradă, ce leagă Constanţa de Cernavodă. Un autoturism marca BMW, condus de Taşu Domoşaru, în vârstă de 77 de ani, din Constanţa, a circulat dinspre Cernavodă către Constanţa, pe banda de urgenţă, iar la kilometrul 197, în dreptul localităţii Ciocârlia, a efectuat manevra de întoarcere, intrând în coliziune cu un Volkswagen, condus de Tite Neacşu, de 36 de ani, din Teleorman. În urma impactului, şoferul din BMW, Taşu Domoşaru, a decedat pe loc, soţia acestuia, Maria Ileana Domoşaru, în vârstă de 75 de ani, aflându-se în stare critică. De asemenea, rănit este şi Marian Bică, 45 de ani, pasager în Volkswagen, însă starea acestuia este stabilă. Ambulanţierii au sosit imediat la faţa locului pentru a acorda îngrijirile medicale de rigoare. După numeroase investigaţii, Maria Ileana Domoşaru a fost internată pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă medicii sunt destul de rezervaţi cu privire la starea pacientei şi la şansele de supravieţuire. "Este în stare foarte gravă, are multiple traumatisme, printre care şi cranio-cerebral acut, traumatism toraco-abdominal sever, fracturi ale membrelor. Starea ei este destul de critică, nu ştim ce şanse are", au spus medicii. Potrivit acestora, femeia este intubată.

Cu ochii la BMW-ul făcut praf, au făcut şi ei accident

La puţin timp după producerea accidentului, un alt eveniment s-a produs în acelaşi loc. În timp ce se uitau la fiarele contorsionate, rezultate în urma primului accident rutier, persoanele dintr-un autoturism au fost implicate, la rândul lor, într-un astfel de incident. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care un copil. Din fericire, vătămările corporale au fost uşoare, nefiind nevoie de spitalizare. Însă, şirul evenimentelor nu se opreşte aici, un alt accident rutier având loc, de data aceasta, pe drumul către Ghindăreşti. De asemenea, victimele au fost accidentate uşor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108