REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NOUTĂȚI pe strada Ștefan cel Mare: 80 de bănci și 40 de coșuri de gunoi!

NOUTĂȚI pe strada Ștefan cel Mare: 80 de bănci și 40 de coșuri de gunoi!

Replica API 1 februarie 2019 | 01:17 1097

Zeci de bănci duble, coșuri de gunoi, dar și mai multe dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine sunt amplasate, zilele acestea, pe strada pietonală Ștefan cel Mare.

Montarea băncilor a început de miercuri, 30 ianuarie a.c., după cum a prezentat „Replica de Constanța”. Potrivit Primăriei Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice, zilele acestea, sunt montate 80 de bănci duble, 40 de coșuri de gunoi, cinci dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine, dar și patru cișmele stradale.

„Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi. Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Citește și: Au fost înlocuite BĂNCILE de pe STRADA ŞTEFAN CEL MARE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Halul in care a ajuns zona e meritul a trei personalitati : Mihaiesi, Mazare, Fagadau. Un netrebnic, un nemernic si un nevolnic. MMF pentru biata Constanta.
1
0
Astea-s banci? Fara spatar de sprijin? Daca nu ganditi, uitati-va si voi la altii. Asa sunt bancile? Cel mai slab primar.
1
0
sa vedeti ce a reprezentat radu mazare ! A ajuns constanta un orasel din anii '70 ! este incredibil sa pui niste banci de cacat , fara spatar , iar in fata sau in spatele lor sa se afle cladiri dezafectate unde se pisa tiganii ce vand tigari fara timbru . Zona dintre m.viteazu si ig duca este dezastruoasa , spatii barate cu placaj oferite spre inchiriere sau cladiri in paragina , iar cele active au fatade inspaimantatoare ! Unde este celebra artera ....Lipscani de constanta ??? treziti - va constanteni !!!!!!
8
0
Bancile lipseau din peisaj ca restul e parfum!Cat de idiot poti sa fii sa investesti in banci cand str. Stefan Cel Mare de la un cap la altul e un focar de infectie? Toata zona e impanzita 90% ciorime! Cand o sa vedeti un tigan ca arunca resturile menajere la gunoi inseamna ca vine SFARSITUL LUMII! Fagadau o sa mai iesi primar cand or zbura porcii!!
12
1
Mare scofala ce a facut primaria dar nu vede cum arata aceasta straga care pare a fi o ulita de la marginea unui catun uitat de lume. Asa arata si strazile din zona peninsulara unde dalele au fost montate pe pat de nisip dupa care au intrat cu fel de fel de utilaje si acum totul arata ca dupa bombardament. Oare raspunde cineva pentru acesti bani de la bugetul local pe care ii dau firmelor de casa? S-o fi facut oare receptia lucrarii?
8
1
Cosuri de gunoi? Azi am mers in zona si nu am avut unde sa arunc niste servetele ! Ori sunt eu prea chioara ori mintiti oamenii in ultimul hal
3
0
da de ce sa se pastreze in bune conditii ca doar la anul puneti altele in fiecare an le schimbati
4
0
Cartierul Compozitorilor,este un dezastru,nu se poate circula din cauza noroiului in nul 2019.Mai curat este pe camp!
3
1
CEL MAI SLAB SI PROAT PRIMAR DIN ISTORIA CONSTANTEI. UN JEG NU FACE NIMIC FUTUTI MORTII MATI DE JEG,UITA-TE LA CLUJ,BRASOV,SIBIU,ORADEA,TIMISIOARA SI MUISTU ASTA NU FACE NIMIC
12
2
80 de banci,40 de cosuri de gunoi si 500 de tzigani
23
0
in poza este singura zona cat de cat mai aratoasa...mai incolo, este dezastru...de ce nu aratati gropile sau baltile dupa ploaie?
19
1
Gura ma mii voastre de milieni. Ati pus stalpi peste tot sa nu mai avem unde parca. Abia astept alegerile din 2020 sa va bagati in cur zecile de mii de stalpi
9
7
Dispozitive pentru colectarea deseurilor canine, ce gluma buna, pai la ce sunt bune astea daca maidanezii isi fac de cap pe toate strazile si trotuarele. Pe unde mergi, imposibil sa nu vezi carnati pe jos. Ideea e buna, dar nu la ora asta.
16
1
Parca era vorba de un proiect de reabilitare totala a strazii...cu mobilier urban, dale de granit si iluminat, parca.
8
2
Va rugam sa le atasati si instructiunile de folosire la banci si tomberoanele de gunoi ca la ce animale avem in oras ....
11
0
Va rugam frumos ridicatia stalpii dupa carosabil .STRADA STEFAN MIHAILEANU CARE DA IN CUZA VODA.SUNTEM FOARTE NEMULTUMITI ,AGENTI ECONOMICI SI LOCATARII.A SCAZUT VADUL MULT.MULTUMIM.
7
2
Plantati ,dle, niste pomi si puneti ghivece cu flori. O sa fie si frumos si se mai atenueaza curentul de aer care te ia pe sus.
10
0
Jungla urbana!!!!!????
7
0
Verdeataaaaa!
15
0
Babule, n-ai ambitie daca nu pui stalpi si aici.
11
0
Ati sters comentariile ! Oare de ce ????
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108