REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nu a fost mereu norocoasă! Ce job a avut Gina Pistol înainte să devină celebră

Nu a fost mereu norocoasă! Ce job a avut Gina Pistol înainte să devină celebră

Replica API 11 martie 2021 | 00:00 1473

Gina Pistol are, la 40 de ani, viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. A devenit mama unei fetiţe perfect sănătoase, este partenera lui Smiley, iar cariera sa a ajuns la apogeu. Lupta până aici nu a fost, însă, uşoară. Vedeta a trebuit să se descurce singură de mică, primul ei job neavând nicio legătură cu existenţa glamouroasă de acum, scrie okmagazine.ro.

Gina Pistol a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, făcându-l pe Smiley cel mai fericit bărbat din lume. La 40 de ani, când alte femei intră, poate, în criza vârstei mijlocii, Gina Pistol trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa.

Vedeta duce acum existenţa la care a visat dintotdeauna, însă drumul până aici a fost unul greu. Departe de poveştile strălucitoare ale altor colegi de breaslă, Gina Pistol a trebuit să se întreţină singură încă de mică, iar începuturile sale nu au nicio legătură cu showbizul.

Conform Capital, Gina, originară din Roşiorii de Vede, a intrat în câmpul muncii ca vânzătoare la un chioşc, dar şi ca operator la un centru de copiere.

Ajunsă în Bucureşti, blondina sexy a lucrat tot ca vânzătoare, de data aceasta la un magazin de articole sportive, marea ei şansă fiind pictorialul ulterior din Playboy, ocazie cu care s-a remarcat în showbiz. Restul e istorie.

Acum, la 40 de ani, are tot ce şi-a dorit vreodată şi, în mod excepţional, în ultimii trei ani i s-au îndeplinit pe rând toate dorinţele la care a visat.

Întrebată în urmă cu 14 ani, pe când avea doar 26 de ani, care este cel mai mare vis al ei, Gina Pistol a descris realitatea de azi.

”O familie mare... O casă, o grădină cu flori şi mulţi copaci, o pisică care să-mi stea în poală şi să toarcă, o lume mai bună pentru copiii mei şi un soţ cu care să împart toate astea”, declara Gina Pistol pentru eva.ro la vremea aceea. Iată că astăzi are partenerul ideal, pe Smiley, are copilul la care a visat dintotdeauna, o casă mare cu verdeaţă şi un motan simpatic.

Morala poveştii? Atunci când simţi că toate îţi merg pe dos, că viaţa nu-ţi mai poate oferi surprize frumoase şi crezi că finalul fericit există doar în basme, eşti abia la jumătatea drumului de care eşti capabilă. Şi, atunci când te vei aştepta mai puţin, ţi se va îndeplini un mare vis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce cazier sa aiba femeile mai !!! Asta e mamica curvelor !!!
1
0
Sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate si fericire copilului si parintilor!
0
0
Ce cazier au femeile voastre labelor pt cei de jos
1
1
inainte a fost sugatoare profesionista. Si culmea prostul de Smiley stie !
1
0
curva pe centura.apoi a trecut la baruri,iar in final va ajunge tot pe centura!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272