REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NU e de JOACĂ cu RUTIERA! Un șofer care s-a crezut ZMEU a ajuns la RĂCOARE!

NU e de JOACĂ cu RUTIERA! Un șofer care s-a crezut ZMEU a ajuns la RĂCOARE!

Replica API 28 ianuarie 2021 | 13:32 5119

Atenție, șoferi! Nu este de joacă! Polițiștii rutieri au intrat serios ”în pâine” și au început în forță anul curent. Până în momentul de față vorbim despre patru propuneri de arestare, fiind vorba de șoferi care încalcă grav sau în mod repetat legislația rutieră. Printre aceștia, potrivit informațiilor noastre, se află și George Cristian Dedu, în vârstă de 34 de ani, care a crezut, cel mai probabil, că pedepsele pentru infracțiuni rutiere sunt pistol cu apă. Iată că s-a înșelat amarnic, având timp acum să regrete faptele comise, după gratii. Precizăm că individul este cunoscut cu antecedente penale.

foto: știrileprotv.ro

George Cristian Dedu, în vârstă de 34 de ani, din Constanța, la data de 14 ianuarie, a condus un autovehicul marca Audi pe bulevardul Tomis, producând un accident rutier, soldat cu pagube materiale. Potrivit informațiilor noastre, individul a prezentat un permis emis de Turcia. Oamenii legii au întocmit dosar penal, dar se pare că bărbatul tot nu s-a potolit. Prin urmare, la data de 20.01.2021, în jurul orei 23.00, același Dedu a fost depistat de aparatul radar de pe bulevardul Mamaia, în stațiune, cu 120 km/h, ocazie cu care a prezentat același permis. Însă, se pare că permisul de conducere este fals.

Bărbatul a fost reținut, iar pe 26 ianuarie a fost arestat preventiv, decizia aparținând Judecătoriei Constanța.

Trafic de persoane și omor calificat

Așa cum este specificat și mai sus, George Cristian Dedu este cunoscut cu antecedente penale. În anul 2005 a fost condamnat de Tribunalul Milano la 16 ani de închisoare pentru trafic de persoane, omor calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, încăierare și loviri și alte violențe. Acesta a avut condamnări și pe teritoriul României. În 2018 a fost eliberat din penitenciar.

Menționăm că astfel de acțiuni vor continua!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau mortii in p**a care vorbiti de mine si in numele meu.Domnilor de la Replica pe mine brescia m-a condamnat la 16 ani 7 luni si 10 zile...la milano m-au condamnat la 8 luni pentru un mandat luat pe pnt bollate tot cu albanezi conflictul...asa ca relatati lucruri adevarate nu inventii....si sluga aia care a scris in numele meu ca m-au rezolvat repede se vede ca e un slugoi analfabet ca nici nu stie sa scrie rezolvat nu rezilvat in m**********i de fake
2
0
m-am intalnit cu el pe cs, e chiar de trb omu
2
0
O pizda de om
5
1
Confiscate masinile pana nu mai gaseste sa conduca decat biciclete. Atat masinile lui cat si cele ale prostilor care i le pun la dispozitie
2
1
Trafic de persoane si omor calificat? Asta trebuie omorat in chinuri. Drepturile omului sunt pentru oameni nu pentru hominizi ucigasi si psihopati ca asta. Felicitari politiei rutiere ca macar l-a scos de pe sosele dar nu e suficient. Asta va mai ucide. Pentru siguranta tuturor trebuie suprimat fizic. Prin orice mijloace.
5
1
Si pe mine m-a rezilvat repede.
5
1
Popa Ionut cel mai tare manevrant din politia circulatie CT.El te rezolva cu orice ..
2
2
Prajitu asta si creieru tot din Turcia il are si tot fake era. Pastile mai??? Vanzare frumoasa la poarta alba.
17
2
Un muschet schizofrenic.
21
2
Daca acum are 34 de ani,in 2005 cand a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pt.trafic de persoane,omor calificat si altele, avea 18 ani!Copil ,,precoce"!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108