REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! Își vinde yachtul și Mercedesul pe bani, dar acceptă și schimburi

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! Își vinde yachtul și Mercedesul pe bani, dar acceptă și schimburi

B.N. 26 februarie 2024 | 00:00 6762

Tudorel Economu, cunoscut om de afaceri român, se confruntă cu dificultăți financiare semnificative de câțiva ani, situație reflectată prin numeroasele cazuri de executare silită ce îl vizează. Problemele financiare ale familiei Economu, care deține diverse afaceri în județul Constanța și în București, au devenit din ce în ce mai presante, determinând-o să ia măsuri drastice pentru a-și reduce datoriile. Afaceristul își scoate, din nou, la vânzare câteva bunuri de valoare.

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! isi vinde yachtul si Mercedesul pe bani, dar accepta si schimburi

Recent, Economu a recurs la vânzarea mai multor bunuri de lux, printre care se numără un autoturism Dodge Ram 1500 Rebel, model 2020, full options, o ambarcațiune Cranchi Zaffiro din 2008, cu 400 de ore de funcționare, ancorată în Portul Turistic Tomis din Constanța, oferită la prețul de 159.000 de euro sau la schimb cu alte bunuri de valoare, cum ar fi ambarcațiuni de tip Merry Fischer, apartamente în Mamaia sau București, sau chiar autoturisme de lux.

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! isi vinde yachtul si Mercedesul pe bani, dar accepta si schimburi ambarcațiunea scoase la vânzare

Pe lângă acestea, a fost pus la vânzare și un skijet Spark Trixx 2020 și un ponton de acostare, Economu fiind deschis la schimburi cu snow mobile din anii 2022-2023.

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! isi vinde yachtul si Mercedesul pe bani, dar accepta si schimburi

Acest demers vine în contextul în care familia Economu a fost lovită de multiple executări silite, ca urmare a nerespectării obligațiilor contractuale. Printre creditorii care au inițiat acțiuni de executare silită se numără Compania Romprest Service SA, Enel, dar și Primăria Constanța, care a reușit să obțină în instanță plata unei sume de peste un milion de euro din partea lui Tudorel Economu, sumă reprezentând restanțe contractuale, dobânzi, TVA, majorări de întârziere, precum și cheltuieli de executare.

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! isi vinde yachtul si Mercedesul pe bani, dar accepta si schimburi mașina scoasă la vânzare

Își vinde alte bunuri

Situația financiară a familiei Economu este complicată și de pierderea unor terenuri importante, precum cel situat vizavi de hotel Condor din Mamaia, unde intenționa să construiască o unitate de alimentație publică.

Nu-i mai merg afacerile lui Tudorel Economu?! isi vinde yachtul si Mercedesul pe bani, dar accepta si schimburi

Recent, Economu a scos din nou la vânzare aceeași barcă Cranchi Zaffiro. ”Accept variante Merry Fischer 6.95-7.********2023+ diferența sau apartament în Mamaia, Bucuresti, auto”, spune vânzătorul, care vrea să mai scape și  de un autoturism marca Mercedes BRABUS G 500 4x4x2, model din anul 2016, oferit spre vânzare sau pentru schimburi cu alte autoturisme de lux, nu mai vechi de anul 2022, precum S-Klase, Porche Cayenne, Audi. Ceea ce denotă faptul că acesta continuă să încerce să își redreseze situația financiară, apelând la vânzarea de bunuri de lux ca soluție temporară. Această strategie subliniază dificultățile întâmpinate de afaceriști în contextul economic actual.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemernicul.asta pe când avea fattoria și muncea omenii la n***u și plătea salariații din tips era sclavul sclavilor un corupt ,fraudulos la fel ca tot neamul.lor de ieftinituri ordinare,da se face ea dreptate odată
0
0
S o scoata si pe fisa pe publi24
1
0
oile sultanului
1
0
tot oi
1
0
Baronu e om serios, nu joaca la pariuri, este un familist convins, nevasta sa e femeie de casa ! Ce aveti cu el ?!?
1
1
L au gasit cu funia legata de lustra ! Omu a ajuns la 10 milioane euro datorii pe firma baron service ! Da bilete fara acoperire … omu e bomba … vrea sa si dea temelie !
1
0
ăștia doi așa vor rămâne.... nu mai ai ce să schimbi la ei la vârstele astea... .. este peste puterea de înțelegere... așa-s croiți.... așa vor muri... fie la ei acolo...
7
0
"soacră-ta" nu te-a vrut ca fumai.dar fata lu' "soacra" fumează și bea de rupe.ca la makis
6
1
Donchi pufleni funia e pe aproape !
10
1
Cu căs să-ți dea gumari romani !
9
0
PTR. INGINERU,SA VA DAU LA MUUIE CU PICAMARUL LA TOTI MACHIDONNII ANCREZUTI,PE CEILALTI AI SALUT.
17
2
Terenul pe care l-a pierdut este plin de deseuri. Au trecut mai bine de 2 ani de cand sunt depozitate reziduuri acolo (materiale de constructii, cauciucuri, utilaje dezafectate etc) Garda de mediu ce pazeste??? Gasiti frate noul proprietar si vedeti care e treaba!! De ce este permisa depozitarea de deseuri de atata timp si nu se aplica sanctiuni? Ca noi, cetatenii de rand, daca nu ne platim impozitele, ne-o luam pe coaja! De ce platim impozite? Ca sa stam cu gunoiul si deseurile altora la nas????
11
0
plange Maria ca ramane fara masina si barca dar mai da Tudorel 2-3 tepe si isi reveine
10
1
Armînlu nu ghiari! Mukanii s'a oftika! Bah muncitorilor, nu uitati ca armînii au inventat ingineriile financiare pe care nu le da-ti de cap! Hai, v-am pupat pe portofel! Voi, tot la munca, tot?
7
28
Ieftin
7
0
Cine naiba mai cumpără acareturi pe vremurile astea? Pe olx e plin de anunțuri de mașini cu motor mai mare de 2000 cmc. Nu le cumpără nici naiba. Impozit mare, RCA extrem de costisitor. O astfel de mașină o poți vinde doar în cercurile de persoane cu o situație materială foarte bună, nu pe olx. Și la prețul ăsta cine își dorește o ia direct din showroom-uri cu tot cu garanție. O lume nebună care visează cai verzi pe pereți.
33
1
Nu inteleg de ce trebuie sa stim noi cum ii merg afacerile individului ? Sa se tepuiasca intre ei in neam .
35
2
și așa stațiunea mamaia numai este ce a fost și nici nu va mai fi. măcar să se facă construcții rezidențiale ca să se mai animeze zona. problema e cine va mai cumpăra că deja s-a ajuns la saturație. la cum scade populația și natalitatea e în picaj total, în 10-15 ani va bate vântul prin toate apartamentele din construcțiile nou-ridicate. anul acesta va mai fi cum va mai fi. din 2025 va fi prăpăd cu taxe și impozite mărite cu cel puțin 10%, prețurile la toate materiile de baza o vor lua razna, inflația va depăși procentul ultimilor 34 de ani, la utilități se va scoate plafonarea, și atunci să vezi case, vile și apartamente cum vor inunda anunțurile de vânzare la agențiile de imobiliare. în rândul populației vor fi și mai mari diferențe sociale.
45
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436