REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

"Nu înţeleg de ce FinCoGeRo a simţit nevoia să sară în apărarea lui Mazăre"

"Nu înţeleg de ce FinCoGeRo a simţit nevoia să sară în apărarea lui Mazăre"

Replica API 7 iunie 2011 | 00:00 164

Palaz, reacţie la scrisoarea de protest a investitorilor italieni:

Palaz, reacţie la scrisoarea de protest a investitorilor italieni:

În replică faţă de scrisoarea celor de la FinCoGeRo, care îl acuză pe prefectul Claudiu Palaz că dezinformează, acesta a precizat: "Nu înţeleg de ce FinCoGeRo a simţit nevoia să sară în apărarea lui Mazăre. În conferinţa organizată de mine, în care am prezentat situaţia investiţiei celor de la FinCoGeRo, nu i-am atacat pe ei, ba dimpotrivă, am arătat ce nereguli consider că face primarul. Investitorilor chiar le-am transmis că îi sprijin dacă au nevoie". Prefectul a recunoscut că nu a permis participarea celor de la FinCoGeRo la conferinţa de prsă organizată de el pe tema acestei investiţii, în data de 2 iunie: "Era conferinţa prefectului, nu înţeleg de ce să fi venit ei. Dacă vroiau să facă o conferinţă, să o facă la ei, nu în Prefectură".

Reamintim că în data de 2 iunie prefectul Palaz a declarat, referitor la FinCoGeRo şi primarul Constanţei, Radu Mazăre: "Primarul a acceptat să crească valoarea acestei lucrări de infrastructură pentru că a vrut, gândindu-se la ce urmează, acea compensare prin negociere directă. Prefectul nu se opune investiţiei. Primarul Mazăre încearcă să transforme lucrarea celor de la FinCoGeRo într-un business şi să fure din banii constănţenilor. Contractul nu este semnat de prefect. Contractul este semnat de şeful meu, Ion Negură. Mazăre a minţit. Problema nu este contractul, ci cum se derulează el. Dacă primarul Mazăre a considerat că acest contract nu este rentabil pentru constănţeni trebuia să ia măsuri, să facă recurs în termen, nu tardiv. Toate investiţiile de sistematizare ale lui FinCoGeRo se fac cu acordul şi cu aprobarea primarului".

Alăturat articolului, puteţi vedea şi scrisoarea remisă redacţiilor de către FinCoGeRo.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108