REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Nu mă voi confrunta niciodată cu Messi, a afirmat Maradona

Nu mă voi confrunta niciodată cu Messi, a afirmat Maradona

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:00 323

Legendarul argentinian Diego Armando Maradona, campion mondial în 1986 şi considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie, a afirmat, marţi, că niciodată nu se va confrunta cu Lionel Messi şi a reafirmat că el nu îl critică pe compatriotul său, atacantul echipei FC Barcelona, informează agenţia spaniolă EFE.

"Nu mă voi confrunta cu Messi niciodată, pentru mine Messi este un idol, la fel cum pentru Benja este Kun Aguero", a precizat Maradona într-un interviu acordat postului de televiziune TyC Sports, făcând o comparaţie cu nepotul său şi tatăl acestuia.

Întrebat dacă există o relaţie proastă între cei doi şi pentru criticile aduse deţinătorului sextuplului câştigător al "Balonului de Aur", Maradona a afirmat că nimic din toate aceste lucruri nu sunt adevărate.

"Eu sunt argentinian şi nu-l critic pe Messi. Eu îi doresc tot binele şi sunt prieten cu 'Leito'. Şi l-am văzut plângând la duş când am pierdut cu 4-0 (în sferturile de finală ale CM 2006 cu Germania)", a insistat Maradona.

Actualul antrenor al echipei argentiniene Gimnasia y Esgrima La Plata s-a aflat în centrul atenţiei în ultimele săptămâni şi pentru confruntarea sa cu un alt mare fost jucător argentinian, Juan Roman Riquelme, devenit vicepreşedintele clubului Boca Juniors după ce lista de candidaţi susţinută de acesta a câştigat alegerile pentru preşedinţia clubului în faţa celor susţinute de fostele vedete Diego Maradona şi Gabriel Batistuta.

Sprijinul lui Riquelme, adversar permanent al lui Maradona, a fost esenţial în propulsarea lui Jorge Ameal ca nou preşedinte al echipei Boca Juniors, ce are ca obiectiv câştigarea campionatului şi a competiţiei Copa Libertadores în viitorul sezon.

Înaintea alegerilor de la Boca, Maradona a afirmat că Riquelme nu se poate vinde "celui mai mare ofertant", lucru pe care consideră că l-a făcut atunci când a sprijinit candidatura lui Jorge Ameal.

În interviu acordat TyC Sports, Maradona a precizat că nu se va aşeza la o cafea cu Riquelme pentru binele lui Boca, iar singura modalitate de a-l convinge că totul este în interesul clubului vor fi rezultatele.

În legătură cu starea actuală a fotbalului argentinian, Maradona a considerat că cel mai bun antrenor din Superligă este Marcelo Gallardo, cel mai bun jucător este Nacho Fernandez, ambii de la River Plate, iar un viitor selecţioner pentru Argentina ar putea fi actualul antrenor al echipei Velez Sarsfield, Gabriel Heinze.

Rememorând numeroase aspecte ale vieţii sale, Maradona a lansat şi un mesaj împotriva drogurilor. "Copiilor le spun nu drogurilor, nu. Asta se întâmplă când nu ai sprijinul familiei, al societăţii. Eu când am luat cocaină nu aveam nimic, eram un zombi. Nu încercaţi", le-a transmis Maradona.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272