REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

NU poate înțelege ce l-a FĂCUT să DISTRUGĂ mașinile VECINILOR!

NU poate înțelege ce l-a FĂCUT să DISTRUGĂ mașinile VECINILOR!

Replica API 3 martie 2021 | 00:13 2471

Un bărbat din Medgidia a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a provocat distrugeri la trei autovehicule aflate parcate în apropierea locuinței sale. Audiat fiind în calitate de suspect, acesta a recunoscut faptele, declarând că, efectiv, nu-și poate da seama de ce a făcut asta, mai ales că își cunoaște vecinii și se împacă bine cu ei.

foto: botosaninews.ro

Audiat în calitate de suspect, bărbatul a recunoscut și a regretat săvârșirea faptelor penale pentru care este cercetat, motivând că nu își poate explica care a fost motivul ce l-a determinat să comită faptele de distrugere în dauna persoanelor vătămate pe care le cunoaște și care sunt vecini de-ai săi, recunoscând că, fiind băut, a lovit cu mâna oglinzile autoturismelor vecinilor săi ce se aflau parcate pe o stradă din Medgidia. "În prezent locuiesc în Medgidia, În noaptea de 12.01.2020, am băut foarte mult cu mai mulți prieteni la locuința mea, iar la un moment dat, am ieșit pe stradă să mergem la magazinul non stop cu denumirea La Nazâm din zona Poștă să mai luăm ceva de băut. La reîntoarcere către casă, recunosc că am dat cu mâna în oglinzile mașinilor vecinilor mei pe care îi cunosc și care erau parcate pe stradă, nu îmi explic de ce am dat în oglinzi, eram băut tare. Cunosc persoanele vătămate în cauză, sunt vecinii mei, mă recunosc din imaginile video prezentate astăzi la poliție, eu sunt cel din imagini care lovește cu mâna oglinzile mașinilor. Îmi pare rău și regret ce am făcut, eram băut tare, nu știu ce a fost în capul meu, sunt de acord să plătesc pabubele mașinilor celor trei persoane vătămate ce sunt vecini cu mine și îi cunosc”, a spus acesta.

Inculpatul nu are antecedente penale, însă figurează cu mențiuni operative în fișa de cazier judiciar.

A fost cercetat și trimis în judecată, iar la finele lunii februarie a fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 1.200 lei pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, suma reprezentând echivalentul a 120 zile-amendă, cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 10 lei (faptă săvârșită la data de 12.01.2020). Decizia nu este definitivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca statul a dat lege si descurajeaza antitiganismul inseamna ca incurajeaza tiganismul. Nu ai voie sa spui tigan da legea se numeste antitiganism...frumos. Respect pentru polutia romana voi stiti de ce i-a lasat sa moara pe cei doi muncitori din onesti? Pentru ca munceau la negru si faceau evaziune fiscala. Pe deasupra nu purtau nici masca! Mare atentie!!
6
1
de zidurile locuintelor din zona sau cu mintea de asfalt!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920