REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nu putem câștiga Liga Campionilor dacă jucăm la fel! Messi îl contrazice pe Quique Setien și își avertizează colegii

Nu putem câștiga Liga Campionilor dacă jucăm la fel! Messi îl contrazice pe Quique Setien și își avertizează colegii

Replica API 16 mai 2020 | 00:00 934

Lionel Messi le-a transmis un avertisment colegilor de la FC Barcelona, dar și antrenorului Quique Setien, în ceea ce privește actualul sezon din Liga Campionilor.

Argentinianul nu este încântat de modul în care catalanii au evoluat până în prezent și spune că Barcelona nu are șanse la cucerirea trofeului dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți semnificativ.

Afirmațiile lui Messi le contrazic pe cele ale lui Quique Setien. Tehnicianul spaniol, care a fost numit în funcție la începutul acestui an, a declarat recent că visul său este de a cuceri Liga Campionilor, având încredere deplină în jucătorii săi.

"Nu m-am îndoit niciodată de echipa pe care o avem și de faptul că putem câștiga tot ce a rămas în joc, însă nu în modul în care am jucat până acum.

Acum, fiecare are părerea lui. A mea e bazată că pe faptul că am avut ocazia să joc în Liga Campionilor anual și știu că nu e posibil să câștigăm trofeul jucând așa. Poate că Setien a înțeles greșit", a declarat Messi, într-un interviu acordat Sport.

Pentru Barcelona, Liga Campionilor s-a oprit în faza optimilor de finală, acolo unde a remizat cu Napoli, în prima manșă, scor 1-1. Competiția s-ar putea relua în august.

Lionel Messi: "Va fi ciudat fără suporteri"

Sezonul din La Liga s-ar putea relua și el, președintele Javier Tebas indicând data de 12 iunie. Messi spune că abia așteaptă să revină pe teren, însă recunoaște că va fi ciudat fără suporteri în tribune.

"Această pauză ne-ar putea fi benefică, însă trebuie să vedem dacă se vor putea relua competițiile. Atunci vom vedea la ce nivel suntem. Reluarea antrenamentelor este un prim pas, dar trebuie să luăm toate măsurile de precauție și să jucăm fără spectatori.

Personal, abia aștept să revină competițiile. Știm că totul va fi ciudat. Meciurile vor fi fără spectatori și am putea fi preocupați de faptul că suntem separați de familie, însă trebuie să vedem cum va fi", a mai spus Messi, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272