REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De ce nu se înghesuie nimeni să achiziționeze bunurile trustului Telegraf-Neptun?

De ce nu se înghesuie nimeni să achiziționeze bunurile trustului Telegraf-Neptun?

Replica API 7 iulie 2022 | 00:00 2658

După 25 de ani de activitate, televiziunea fondată de fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, Netpun TV, a fost închisă. Vă reamintim că, postul TV a fost printre primele televiziuni din România, alături de principalele trusturi naționale. LA data de 17 februarie 2020, Tribunalul Constanța a decis intrarea în faliment a societății ce deține televiziunea, fiind vorba despre Soti Cable Neptun SRL. De mai bine de aproximativ un an, lichidatorul judiciar se chinuie să vândă bunurile societății, deținută de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky.

Artemis Legal Insolvency SPRL, lichidatorul judiciar al Soti Cable Neptun - în faliment, anunță vânzarea , in bloc, la licitație publică cu strigare a unor bunuri din averea societății deținută de trioul Mazăre-Constantinescu-Strutinsky. Licitația ar urma să aibă loc în cursul zilei de miercuri, 13 iulie 2022, ora 11:00, la sediul lichidatorului judiciar din București. În situatia în care bunurile nu vor fi valorificate la acest termen vor fi organizate licitații și în zilele de 20 și 27 iulie a.c.

Iată bunurile scoase la licitație

Bunurile ce fac obiectul vânzării prin licitație publică cu strigare constau în diverse corpuri de mobilier vechi, și diverse echipamente specifice desfășurării activităților de radio – TV: echipamente audio video, tehnică IT, instalații electrice și de lumini, monitoare, televizoare, panou control, aparatură de înregistrare, mixare, redare video în format digitat și analogic, camere de filmat cu prompter cu trepied, instalații de iluminat atât în studio cât și în afara acestuia, montată pe grinzi, proiectoare de lumină în mare parte produse de firma ARRL, etc.

Bunurile aveau la data deschiderii procedurii de insolvență a debitoarei, ce a intervenit in cursul anului 2016, o vechime de peste 10 ani unele dintre ele fiind achiziționate chiar cu peste 20 de ani în urmă . Dintre bunurile scoase la vânzare în bloc, unele sunt nefuncționale altele sunt depășite din punct de vedere tehnic.

Dar oare de ce nu să înghesuie nimeni să le cumpere?

Vă reamintim că, licihidatorul judiciar al societății se chinuie de mai bine de aproximativ un an de zile să scape de bunuri. Mai exact, din luna august a anului 2021. Dar oare care să fie motivul pentru care nimeni nu se înghesuie să le achiziționeze? Dintre bunurile scoase la vânzare în bloc, unele sunt nefuncționale altele sunt depășite din punct de vedere tehnic.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este cu capul bagat adanc intr un pamant fertil! Cam greu
0
0
il vedem si pe strutz la parnaie ?
1
0
Astea au fost aduse in tara ca ajutoare ca sa eludeze taxele vamale,numai nenorociri au facut borfasii astia!
0
0
astia de la anaf,plm,cred ca ce au ei valoreaza imens. Ba,n-ati auzit de masina care iesita din magazinul auto pierde automat 10% din valoare?Vreti pe cechituri morale si fizice 80% din pretul nou???? Cereti 10% si poate gasiti fraieri,daca nu,la reciclare. Executati borfasii cu imobilele din dotare. Neptun TV trebuie exorcizat,deratizat si dezinfectat de mazare si acolitii penali,borfeturi,etc.
0
0
Nu sunt bunuri alea in niciun caz. SUNT DESEURI LA FEL CA FOSTII PROPRIETARI.
1
0
Sunt prea murdare avind in vedere cine a lucrat acolo...
0
0
Caciauna foame lunga!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367