REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

NU SE POTOLESC! Depistaţi RUPŢI DE BEŢI, la volan!

NU SE POTOLESC! Depistaţi RUPŢI DE BEŢI, la volan!

Replica API 6 mai 2019 | 01:15 454

În continuare, drumurile publice sunt înţesate de indivizi inconştienţi, care se urcă băuţi la volan! Exemple în acest sens avem din păcate, din seara de joi, dar şi de vineri noapte spre sâmbătă - iată bilanţul poliţiştilor pe drumurile din judeţul Constanţa:

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 01.10, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 391, în localitatea Osmancea din județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 21.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, în timp ce conducea un moped, pe strada Abatorului din localitatea Dorobanțu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate aceste cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai bea si ei saracii, ce sa faca, ca e urgie mare in Romania. Abia au strans bani de un BMW.
1
0
Luati exemlu de la Israel, fotbalistul Tamas patru ani nu are voie sa conduca si munca in folosul societatii toata vara cand sunt calduri insuportabile.
1
0
Acum 10 ani spaga era 5000 de euro la accident fara victime si concentratie de dosar penal. Azi nu mai stiu - poate mai mult poate mai putin ca au scazut limitele. Plus ca daca esti sef de politie si vrei sa scapi de adjunctul care te sapa ce faci? Pui niste agarici sa-l opreasca si sa sufle in fiola dupa ce abaut cu tine toata noaptea. Daca are dosar penal poti sa-l dai afara!
3
1
Prostii injura cand n-au argumente! Concret explica tu de ce in 99 la suta din tari e permisa bautura la volan indiferent de starea drumurilor, de nr. de accidente si de calitatea parcului auto iar la noi nu? Pana acum nu am vazut pe nimeni sa argumenteze logic ci doar sa injure. Vad ca ai postat sambata la 08:15. Cam matinal ptr un om normal. Deci esti militian. Inseamna ca ala atins un punct nevralgic cu confiscarea ilegala si cu securismul. Omul a intrebat bine DE CE? Hai ma intelectualule amuzat, explica-ne tu!
3
2
Nu mai dobitocule, ma-ta aia proasta care a fatat asa un avorton ca tine merita s-o mierleasca de mana unui prost ca asta! Sa vedem ce zici dupa aceea?!
5
5
Vrei pe mata
6
5
Vrem inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat in toate cazurile cu betivi sau drogati la volan! Vrem civilizatie, nu sa murim din inconstienta altora!
6
7
De asta e bun netu scriu si prosti care te fac sa razi,la tine ma refer sa nu se inteleaga gresit.
3
4
Bai care-i treaba? Ce tot o tineti langa cu confiscarea masinilor? Sunteti securisti sau doar bolsevici pusi pe confiscat proprietatile oamenilor pentru vini inchipuite? Adica e clar ca asta cu alcoolu e o gaselnita arhaica. Aici in in Germania e permis si nu doar ptr ca drumurile sunt net superioare ci ptr ca e ceva normal. La fel pe tot mapamondul si voi inistati ca alcolul e de vina. Politia e incompetenta si mascheaza asta dand vina pe bautura sau doar cautati nod in papura cetateanului ca nu mai aveti bani la buget? Veniti cu argumente nu injuraturi. Ziceti sa nu mai conduca bauti De ce?
5
22
Se vor educa prin amenzi mult mai mari si confiscarea masinii!!! Schimbati legislatia plm
19
8
Multumesc de informatie. Uite chiar m-ai facut curios si am cautat. Intr-adevar in afara de tarile islamice care aplica sharia noi si ungurii suntem singurii care nu accepta conducere cu alcool la bord. Statistica accidentelor in UE arata ca nu alcoolul e cauza principala a accidentelor ci textingul si neatentia. Mai mult studiile au aratat ca nu exista o legatura intre alcool in cantitati mici si accidente, problemele apar la intoxicare peste 1 per mia de ml. Ar trebui sa avem si un pct de vedere oficial al Politiei Rutiere in privinta asta. Vad ca majoritatea-s foarte extremisti. Nu e OK.
9
10
Ti ai draq de stricati , hoti si koorve. Huo fi miar scarba
4
15
Jegurile astea trebuie sa ramana fara masini si aia e. Sa conduca caruta apoi. Trebuie arsi
17
9
da stiu! de aia si vorbesc, dar tu stii? ia zi-mi rata accidentelor pe an in Rusia, Bulgaria, Macedonia, Albania, Turcia care mai sunt si tari musulmane, plus Germania Italia si Franta. si acum zi si care e rata cauzata de alcool. Eee? cine-i BOUL? Hai marsh la morga si ciocu mic ca putzi a prostie!
10
17
bai, BOULE, si care este rata accidentelor in RO , pe sosele, in raport cu celelalte tari ?! Pamantul sa iti suga sula !
17
9
Si nici nu se vor potoli pentru ca 0.8mg pe litru este limita acceptata in toate tarile numa romanii sunt mai catolici decat papa adica prosti de bubuie si interzic alcoolul ca asa au invatat ei pe vremea stalinismului dejceausist. Si bineinteles politistii s-au prins ca ptr o cantitate mica de alcool pot sa incaseze o spaga foarte mare ptr ca masina este o necesitate nu un lux si ca atare platesc niste idioti utili sa faca propaganda ca alcoolul e rau in orice cantitate la volan lucru complet FALS!
9
31
sa spele cadavre !
23
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272