REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

NU VĂ E JENĂ?! Locuitorii din centrul Constanţei au transformat străzile în GROPI de GUNOI!

NU VĂ E JENĂ?! Locuitorii din centrul Constanţei au transformat străzile în GROPI de GUNOI!

Replica API 13 septembrie 2017 | 00:00 460

Este incredibil, dar este real! În timp ce mulți dintre locuitori își doresc normalitate, ceea ce implică și străzi curate, iată că există și o altă categorie, formată din indivizi care încă nu pot face diferența dintre un trotuar și un focar de infecție. Facem referire la o zonă din centrul Constanței, acolo unde, în fiecare zi, străzile sunt pline de fel de fel de obiecte și resturi aruncate!

”Aşa arată astăzi, 12 septembrie, strada Olteniei colţ cu Griviţei, şi, din păcate, aşa arată în fiecare zi. Cantităţi foarte mari de deşeuri aruncate la întâmplare pe domeniul public, chiar pe trotuar, împiedică accesul oamenilor care trebuie să folosească trotuarul şi transformă zona într-un adevărat focar de infecţie. Această situaţie se repetă zilnic, oamenii aruncă gunoiul pe trotuar, iar Polaris M Holding vine şi colectează deşeurile în aceeaşi zi, uneori chiar şi de două ori pe zi. Pare să fie la mijloc /muncă meşterului Manole/, pe-o parte se salubrizează pentru ca a doua zi deşeurile să apară /miraculos/ în acelaşi loc”, au transmis reprezentanții Polaris.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, la cata tiganime au cazat conducerile comunista si neocomunista in casele nationalizate, cum ati vrea sa arate orasul? Ca in India, ca in Agfanistan, ca in Siria samd!
2
0
firma lui martin sa mai adune gunoiul ca d-aia ia o caruta de bani . si primaria sa mai puna cosuri de gunoi !
2
0
ne-au invadat tiganii..peste tot unde te uiti, ii vezi, le simti mirosul, le suporti nesimtirea..ti-e teama sa iti lasi copilul sa vina singur de la scoala..nu le facea bine Antonescu??
6
0
Buna sau proasta,primaria nu are cum sa dea cu spray impotriva nesimtitilor,ca inca nu s-a inventat asa ceva. Eventual sa puna camera spion,sa depisteze fapturile care fac mizerie si sa le puna-n pana mea la platit amenzi serioase ,plus munca supravegheata in folosul comunitatii macar sase luni,iar masura sa devina valabila macar pe zece ani,sa intre normalitatea in obisnuinta oamenilor .
4
0
Este mizerabil orasul centrul care ar trebui sa fie emblema orasului ...primaria nu se implica cladiri parasite la colturi mizerie raiul mizririei strazile paralele cu St cel Mare agentii economici fac mai multa mizerie ...daca nu ete curatenie pe strazi pe trotuare daca fatadele cladirilor nu sunt acoperite cele lasate de izbeliste nu ne ramane decat sa multumim primariei care ar trebui sa se implice responsabil
5
0
Tiganii mutati la periferie scosi din inima Constantei
5
0
cu bun simt?in tarile arabe de unde vin barcile cu viitorii rezidenti ai C-tei respectiv cartierului H.Coanda,strazile la fel arata.Mizeria fizica si morala a pus stapanire pe fostul oras C-ta care arata precum Alepul dupa bombardamente.Da,dar tiganii aia,,refugiati,, sunt destepti,vin la mai bine!Mokangeala si traiul dulce sub adm.psd actioneaza ca rahatul pentru musca.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272