REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

NU vă lăsați MAȘINA la JUMBO: Cel mai SINCER HOȚ din Constanța e pe FAZĂ!

NU vă lăsați MAȘINA la JUMBO: Cel mai SINCER HOȚ din Constanța e pe FAZĂ!

Replica API 15 mai 2021 | 00:33 9873

Zamfir Cornel Marian este unul dintre cei mai sinceri hoți de la malul mării. Cu un bagaj de infracțiuni în spate, acesta este deja un ”cunoscut” al oamenilor legii. Spre exemplu, în unul din dosare, în care era cercetat pentru furt, s-a întors din Italia pentru a le relata anchetatorilor totul, cu lux de amănunte. Dar asta nu-l împiedică să comită, din nou fărădelegi. Așa se face că, de dată recentă, s-a apucat de furat de la autovehiculele parcate la Jumbo. A luat întreg sistemul catalic de la o autoutilitară.

Zamfir Cornel Marian a ajuns din nou în atenția oamenilor legii, el fiind cercetat, sub control judiciar, pentru furt. Mai exact, pe 24 februarie, în intervalul orar 17.00 – 18.00, împreună cu alte persoane rămase neidentificate, prin demontare, a sustras sistemul catalitic de la o autoutilitară marca Opel. Prin urmare, va urma o altă condamnare.

Așa cum este precizat mai sus, Zamfir nu este la primul conflict cu legea penală. Spre exemplu, el a mai fost implicat și în jaful Poștei din Medgidia, dosar ajuns în instanță în 2014. La acea dată, s-a întors din Italia tocmai pentru a colabora cu oamenii legii. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost foarte sincer şi şi-a recunoscut faptele. A spus că lui i-au revenit 20.000 de lei, dar i-a cheltuit pe jocuri de noroc şi petreceri pentru că ştia că va fi prins. În plus, susţin vecinii, el ar pleca frecvent în Italia, unde se ocupă cu cerşitul. A fost ales de ceilalţi indivizi (recidivişti, de altminteri), în spargerea Oficiului Poştal din Medgidia, pentru că aveau nevoie de un cărăuş. Toţi 5 cinci s-au ales cu mandat de arestare la acea vreme. Ei au fost ridicaţi în urma unor percheziţii domiciliare, fiind găsiţi şi banii ascunşi în borcane şi ursuleţi de pluş.

Reamintim că Poşta din Gara Medgidia a fost prădată vineri, 31 ianuarie 2014. Dispariţia seifului cu bani a fost descoperită dimineaţa, la ora 06.00, când a fost dată alarma. Hoţii au lucrat ca în filme: au intrat în poştă, au luat seiful, l-au aruncat pe geam, l-au recuperat şi s-au suit - culmea! - în maşina poştei şi duşi au fost! Cheile maşinii se aflau chiar pe un birou, prin urmare totul s-a dovedit a fi floare la ureche. Ulterior, autoutilitara Poştei a fost găsită, abandonată la Castelu, însă nici urmă de bani şi de indivizii care au pus la cale întreaga acţiune. Potrivit oamenilor legii, toţi banii din seif au dispărut: iniţial, s-a spus că este vorba de 470.000 de lei, apoi angajaţii Poştei au revenit, spunând că suma se ridică la 250.000 de lei - este vorba despre pensii şi alocaţii care urmau să fie achitate.

Cercetările au continuat, iar indivizii au fost prinși.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Ion Turbinca 18:29. Ar fi buna si decapitarea sau spanzurarea, ce zici ?
0
1
E Cosmin Diciu asteapta LSD sa ajunga
0
0
Ce s-ar intampla daca i s-ar taia mana din cot!? Asta ar fi pedeapsa pentru furt, ca in Arabia Saudita. Am avea numai ciungi pe strada, dar ar disparea hotia. Nu ca nu ar fi bun si un glonte-n cap sau un 380V.
6
1
Hai ma ca dam spaga nu va mai agitati atata cu articole denigratoare. PS vedeti cala Metro si Viv s au furat si se fura mai mult..
1
0
Incidenta Dl Covid a scazut ca in povestile nemuritoare de la 8 acum 30 de zile la 1
1
2
Stim ce zici. Stim ca esti un analfabet care se uita la Las Fierbinti si care nu a iesit din satul lui pana acum!
6
3
Eu am citit pe grupurile de cretini de pe feisbuk ca covidu nu egzista. Sti ce zic?
1
7
as sta la o bauta cu asta. nu face rau nimanui si constientizeazaca va fi prins, pare un tip fun. de ce nu fura de la parlamentari?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218