REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

NU vă lăsați portofelul în căruciorul de cumpărături! Iată ce a pățit o femeie, la Constanța

NU vă lăsați portofelul în căruciorul de cumpărături! Iată ce a pățit o femeie, la Constanța

Replica API 3 august 2019 | 01:37 415

Polițiștii din cadrul Secției 3, la data de 1 august 2019, în jurul orei 21.15, au fost sesizați de o tânără din județul Argeș, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras un portofel cu documente personale și o sumă de bani. Aceasta fusese la cumpărături și avea portofelul lăsat în cărucior.

În timp ce depozita bunurile în autoturism, un individ a profitat de neatenția ei și i l-a sustras. În urma cercetărilor, la scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din județul Bacău, asupra căruia a fost găsit portofelul cu suma de bani reclamată. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu autorul în stare de libertate.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce drept vine un militian la mine acasa si imi solicita sa imi retrag plangerea? Militianul cu militianca mi-au cerut direct sa scriu ca imi retrag plangerea. Chiar daca militica se prefacea ca imi este frate vitreg, asta nu este abuz? Exista doua variante: vreau sau nu vreau! Militica de ce mi-a impus varianta pe care a preferat-o el: SA imi retrag plangerea ? Asa ii invatati, bre, voi acolo sus? Puteti sa prezentati cate cazuri vreti voi in favoarea voastra, dar tot militieni sunteti. Macar aia dinainte nu se prefaceau. Astia de azi se prefac ca iti sunt si rude, ca sa nu aiba dosare.
2
0
cine mai umbla cu portofel in ziua de azi ,poate pensionarii
1
2
Daca hotul ar avea pe el un tricou cu optiuni politice era tinut in arest preventiv. Fara asa ceva,orice raufacator are un plus de clementa din partea celor ce apara societatea de infractori. Chiar asa,cine dracu' apara societatea de infractori,ca de opozanti politici se ocupa procurorii si restul,de ocrotit infractorii se ocupa politia.
2
0
Daca nu as lasa portofelul meu cu praf de antrax in carucior, ar fi mai multi hoti pe strada la ora actuala.
4
0
La furt calificat? Serios? Politia asteapta o alta plangere pe rol sau hotul neprins a doua oara e om cinstit? S-a tampit politia de tot. Porcurorii sunt deja de domeniul patologiei.
11
0
Ea,cascata. El...din cei "noi" eliberati de putorel. Acum,"in libertate" asteapta compensatie ca asa-i leges,sa te tot "servesti"gratis.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272