REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Numărul cazurilor de coronavirus CREȘTE: Europa se pregătește de VALUL 3

Numărul cazurilor de coronavirus CREȘTE: Europa se pregătește de VALUL 3

Replica API 28 februarie 2021 | 22:02 2062

Numărul cazurilor zilnice de Covid-19 este din nou în creştere, la nivel global, iar mai multe ţări europene se pregătesc pentru al treilea val al pandemiei. Cehia revine la lockdown, iar Franţa se pregăteşte de o decizie similară, scrie stiripesurse.ro

Ultimele cifre raportate la nivel mondial arată o creştere a numărului de îmbolnăviri COVID-19. Joi au fost înregistrate peste 427.000 de cazuri noi în lume, cu 25% mai multe faţă de ziua precedentă, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Iar trendul crescător pare să se păstreze inclusiv în România, unde sâmbătă au fost raportate peste 3.400 de noi cazuri.

În ceea ce priveşte Europa, sunt mai multe ţări care se confruntă cu o creştere serioasă a numărului de cazuri. Mai mult, în unele state, autorităţie se pregătesc pentru un nou val al pandemiei din cauza tulpinilor noi, mai contagioase.

Cehia, spre exemplu, a înregistrat în ultima săptămână cea mai mare rată de incidenţă din lume, creştere accelerată de tulpina britanică. Bilanţul zilnic a ajuns la 15.000 de cazuri, iar numărul pacienţilor în stare gravă este la niveluri record. Tocmai de aceea, cehii vor intra într-un nou lockdown.

Polonia şi Slovacia sunt şi ele pe listă. În Polonia, numărul de cazuri a crescut constant cu 20% săptămânal, iar 10% din cazurile raportate sunt provocate de varianta britanică a coronavirusului.

O creştere alarmantă a numărului de noi cazuri COVID-19 se înregistrează şi în Franţa. Din 6 martie, francezii ar putea reveni şi ei la un lockdown total.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a crescut numarul de imbecili!de unde plm atitea numere?pina acu' s-a imbolnavit toata europa de 2 ori!hai la cacat!
2
1
Virusul misterios este pretextul perfect sa forteze lumea sa reduca consumul de petrol fara a fi nevoie de anunt oficial. Daca anunta guvernul ca s au terminat rezervele de petrol se prabusesc bursele pe loc si incepe razboiul.
6
3
Pentru Paste, 1mai etc trebuie motiv sa ne mai tina izolati unii de altii. De acum incepe sa cam fie suspect cum apar tulpinile, mutarile, si tufele corona-virusului. Stam pe o criza economica de proportii ai nu ne lasa sa muncim ca sa oprim cumva dezastru. Deja e cam ciudat. Vad ca baietii din China fac treaba si ne cam domina economic. Ei nu prea au valuri, tulpini si copacei de virus. Merg la scoala la munca si produc iar noi cumparam. O sa fin datori la ei. Sclavi la comunistii chinezi.
12
3
cati din infectii descoperiti au fost si vaginati
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367