REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
17.8° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Numărul maxim de participanți la nunți, botezuri și înmormântări, începând cu 15 mai

Numărul maxim de participanți la nunți, botezuri și înmormântări, începând cu 15 mai

Replica API 11 mai 2020 | 00:46 211010

Nunțile și botezurile vor fi permise după 15 mai în biserică, însă cu participarea a maximum 16 persoane și respectarea regulilor pentru distanțare socială, potrivit unui proiect MAI propus pentru perioada de stare de alertă. Aceleași reguli sunt valabile și în cazul înmormântărilor.

De asemenea,potrivit propunerilor puse în dezbatere publică de Institutul Național de Sănătate Publică, accesul în lăcașurile de cult va fi permis limitat, din 15 mai, cu respectarea unei suprafețe de 8 mp pentru o persoană, iar enoriașii și preoții trebuie să poarte măști de protecție. Slujbele se vor oficia doar în aer liber.

Totodată, se va evita sărutarea icoanelor, împărtășirea va fi făcută cu lingurițe de unică folosință, iar binecuvântarea se va da de la o distanță de cel puțin un metru. Slujbele se vor oficia doar în aer liber, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incetati cu atata ura!
8
8
Fara scula nu se face prefectura! Cam asa e la tigani si makidoni toti o apa si un pamant!
9
11
Manipulare crasa in urma loviturii de stat in care 5 ministere de forta SIE SRY sts spp mapn si doua civile Economie si Sanatate conduc Romania in mod abuziv pentru a justifica epidemia ca slugi globaliste cu Johan criminal si guvernul lui! Nu va mai lasati prostiti de niste CRIMINALI ! Le tremura curul de frica poporului!
15
12
CARE VORESTE DE MACHIDONI SI TIGANI CARE FAC NUNTI CU MULTE NEAMURI FOARTE FRUMOS
25
8
16 persoane la inmormantare cu mort cu tot sau fara mort, pentru ca se lasa loc de interpretare si vin gardistii si dau amenzi de 5000 lei ca mortul nu a respectat distanta sociala de minim 1,5 metri fata de vii.
29
22
Pentru asta de sub mine . Citeste istoria balcanilor incultule
35
28
Au fost dintotdeauna nomazi. Nu exista si nu va exista tara numita Machedonia. A nu se confunda cu Republica Macedonia. Au fost acceptati de toate tarile din Balcani. Dar in timp s-a dovedit ca asa cum sunt si tiganii si ungurii, tupeul si nesimtirea au devenit piatra de temelie. Este adevarat ca au fost cateva valori incontestabile, dar cu multe radacini grecesti pt cunoscatori. Cat despre valorile inestimabile ale culturii moderne machedonesti universale, sau hh sau hagihalep, ramane marea replica din putul gandirii: ai n-ai mingea, tragi la poarta.
36
22
...aromanii vor face nunti in continuare cu demnitate si multa bucurie in suflet...
27
28
cand faceti o nunta faceti grupuri de cate 15 persoane,ca si cum ar fi mai multe nunti,etc...legile ar tb sa aduca solutii ,dar cine sa le faca? Am vazut f multe comentarii rasiste,oare cineva nu ar tb sa se autosesizeze?Am tot respectul pt macedoneni,tigani,..sunt roman,dar am fost crescut si educat astfel.Armonia e baza succesului
36
27
Stai linistit, am strans destui bani de pe urma voastra incat sa ne deschidem si altele. Nu le du grija la cipani, ca v-am luat orasul de sub nas si v-am sclavit cu salarii minime pe economie daca dormiti pe voi!
49
20
Meserii de 2 lei!vezi ca lautarii ,aia care canta cu adevarat au niste ani in spate de munca ,de studiu ca sa te faca pe tine sa dansezi ca un bezmetic si tu asta care nu ai o "meserie de 2 lei" mirosi a motorina oricat te-ai spala!Sa-ti fie rusine
27
30
s-a dus si segmentul asta cu nuntile. asa ca cipanii care s-au grabit sa isi faca saloane, sa devina fotografi, aranjamente florale si alte meserii din astea de 2 lei vor disparea. ce vor face machedonii cu saloanele noi construite in prostie dupa bani facuti usor si repede?
34
22
Sunt vreo doua personaje foarte ofticate pe machedoni si singura lor durere este machedonul cred ca sunt tare constipati din cauza asta si vor imbatrani rapid Bietii de ei au atata ura in ei ca ma mir ca se mai trezesc din somn .
32
28
Nu incasam nimic in perioada asta ! Ce facem? O speciala -nema. Ne facem zidari
28
10
Romanii sunt neam de putori care miros. Asta e un adevar stiut de asta va zic toti strainii tigani si sclavi , pentru ca sunteti mai tigani, mai hoti,mai putori si mai sclavi decat tiganii.
18
28
lucovid 2029
26
26
O sa fac nunta de odata cu botezul n-avem ce face. Stam isusiti 2 ani de zile
20
9
Ce vor face branzarii si ciorile? Pai un branzar are 274 de verisori. O cioare are cel putin 200 de frati si 20 de copii inainte de nunta, inca 20 de puradei dupa nunta.
38
16
Mahhh...aveti, ce-aveti cu machidonii dar pana una alta pastrand proportiile, adica voi multi, noi putini...ete ca doi aromani au dus faima acestei tari...Hagi si Halep! E un jeg mai jos care a scris ca machidonii miros urat! Jegule...ai stat langa Caragiu, Parintele Arsenie Papacoic, Andrei Saguna, Noica, Neagu Djuvara, Gojdu ...si ti-au mirosit? Dar stau si ma intreb la cat de prost esti...stii cine sunt ??? Sa faci o nunta cu sute de persoane inseamna sa-ti tii neamul dar idiotii ca tine nu-si vorbesc nici cu fratii! Sunt retardati ca tine care nu se viziteaza nici cu parintii!
67
31
pt 20 21 .crede-ma eu am vazut...si chiar multi.
110
31
io n-am vazut vreun machidon cu mana intinsa la un roman, invers sunt cohorte. ti-ai dracu de fomisti si oameni fara demnitate.
34
46
glont pe teava , 7.62, si pe ei de ciori!
35
27
....ca si lor le place sa hie multi,sa se calce pi chicioari si sa iasa banu...cit mai multi...
19
11
fara numar ! fara numar ! fara numar ! fara numar !
13
9
Ce fac machidoni le. Fac de 2 ori
17
16
La tigani nu conteaza regulamentul lui plavannis. Nu ati vazut cati romani care au muncit o viata si au contribuit la fondul de sanatate nu au fost primiti sa se trateze in spitale din cauza ca spitalele trebuie sa trateze tiganii de covid pt ca si-au platit taxele!!!
60
11

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515