REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încă un tânăr a murit în urma accidentului provocat de teribilistul de 16 ani

Încă un tânăr a murit în urma accidentului provocat de teribilistul de 16 ani

Replica API 7 august 2022 | 00:00 6048

Bilanțul morților în accidentul de la Cobadin, produs în cursul dimineții de joi spre vineri, 4 spre 5 august a.c., a ajuns la 3. Tânărul aflat pe locul din dreapta al autoturismului s-a stins la spital în cursul zilei de duminică, 7 august a.c..

Sora tânărului a postat un mesaj pe rețelele de socializare: ,,Dumnezeu să te ierte fratele meu!! Îmi va fi dor de tine”.

Vă reamintim că, Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de joi spre vineri, 4 spre 5 august a.c., în Cobadin, în zona Peco, acolo unde a avut loc un accident rutier. Au fost înregistrate mai multe victime, din păcate, două dintre acestea fiind declarate decedate, fiind vorba despre 2 minore de 13, respectiv 16 ani.

Citește și: Două fete de 13 și 16 ani au murit; șoferul care a produs accidentul avea 16 ani!

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lipsa unui sens giratoriu la peco,la monument,lipsa preveniri furturilor, amenzi maxime pt drifturi,scandaluri soferi fara permis, beti....duce la astfel de necazuri. Cam multe se intampla la noi chiar nu se poate face nimic?
0
0
doamna...MATUSA, care se vaita inainte de a o intreba cineva ceva....NU STIU CUM A INTRAT SI-A LUAT CHEILE MASINII GOLF...SA FIM SERIOSI...TU I-AI DAT CHEILE...stim din surse sigure...nu te mai vaita...esti ...VINOVATUL PRINCIPAL...SA LE TRAGI PACATELE...
1
0
Cand te sui in masina condusa de un putoi fara permis, beat si drogat, ce crezi ca se va intampla?
0
0
Parintii sunt vinovati, nimeni altcineva.
1
0
Cu gramatica ne-ati lamurit...sunteti praf. Acum, unde trebuie servita cafeaua, ca nu inteleg...pe bordura sau unde...si ce trebuie sa mai faca politia domnilor . Noi nu facem nimic...
1
0
Gramatica limbii romane...Dumnezeu sa o ierte. Incearca medicamente sau cateva zile de All-Inclusive la Psihiatrie. Succes.
0
0
om !curios dar si ...jegos, si mai cu seama esti si ...scarbos scrii in ...fituica ca un ...pro...!
0
0
Curiosii se ard in dos ! Ce ii iei apararea unui incompetent?Ai auzit de preventie ? Poate daca maicuta ta ar fi folosit preventia,nu se mai nastea un Bou ca tine ! Cu drag ,al tau ,Dan.
0
0
Sunt curios cine este dobitocul care posteaza sub diferite nume mizerii la adresa sefului de post. Accidentul este de natura rutiera, ce mortii matii treaba are accidentul rutier cu Politia Locala. Cat despre seful de post eu zic sa ii ugi pla sclavule.
5
0
Un sef de politie cum rar a avut comuna...un elev de nota 4. Sa ne rugam ca necazurile nu vor continua....dar e doar un vis.
1
0
seful de post...incompetent. Cate cazuri ,cate scandaluri si drifturi, furturi, omoruri trebuie sa se mai intample ? va fi schimbat sigur
2
0
E jale ce se intampla in Cobadin.In acea intersectie de la peco sunt zilnic parcate zeci de masini ,isi bea cafeaua la restaurante. Politia locala e platita dejeaba.Cat despre seful de post...incompetent. Cate cazuri ,cate scandaluri si drifturi, furturi, omoruri trebuie sa se mai intample sa fie schimbat??
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614