REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
17.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Nume grele din administrație vizate în dosarul în care este urmărit penal de DNA Robert Negoiță (surse)

Nume grele din administrație vizate în dosarul în care este urmărit penal de DNA Robert Negoiță (surse)

Cristina BĂRBUCEANU 9 februarie 2023 | 15:44 944

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu, după ce ar fi aprobat emiterea ilegală a unor documente necesare pentru construirea unui bloc în centrul Bucureştiului, informează Agerpres. DNA precizează, într-un răspuns transmis AGERPRES, că procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Robert Negoiţă pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Nume grele din administratie vizate in dosarul in care este urmarit penal de DNA Robert Negoita (surse)

Potrivit procurorilor anticorupţie, în perioada 2015 - 2021, Negoiţă, cu încălcarea prevederilor legale, ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unei construcţii în zona centrală a Capitalei. Sursa judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că imobilul este situat pe Strada Matei Basarab la numărul 97.

Cine mai este vizat în dosar?

Sursele citate au mai arătat că, pe lângă alte persoane, în dosar mai sunt urmăriţi penal doi arhitecţi-şefi şi trei secretari din Primărie.

Procurorii DNA au efectuat, pe 1 februarie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, percheziţii domiciliare în 17 locaţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov, dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul fiind domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniți acum la Constanta , nu peste 3-4 ani sa vedeți abuzuri. Solicitări nerezolvate de 70-80-90zile! Așa vor Mușchii lor! Plantează pomi la 3-4 grade Celsius , care sigur nu vor lega, și vor fi înlocuiți cu altii( pe banii constănțenilor) Lista este așa de lunga, încât ar trebuii sa scriu cca 12 ire. Sa înțelegem ca sant protejați de ……sus?
4
0
Nepot de general securist! Acum vreo 2 ani a fost exonerat de o datorie de 20 mil prin manevre politice! Cat se mai permite acestor excroci sa s**a milioane prin tot felul de manevre din banii publici saracind populatia (oameni modesti ce muncesc cinstit). Cum de mai exista asemenea personaje in asemenea functii???
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407