REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Numiri interesante la șefia acționarului majoritar al Damen Mangalia

Numiri interesante la șefia acționarului majoritar al Damen Mangalia

Replica API 4 februarie 2020 | 00:21 1315

Șantierul Naval 2 Mai SA are o nouă conducere

Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, compania prin care statul român administrează participația majoritară de 51% din Șantierul Damen Mangalia, are un Consiliu de Administrație (CA). Numirile sunt foarte interesante, întrucât scot în prim plan personae necunoscute până acum publicului larg.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia a hotărât, în ședința de pe 31 ianuarie 2019, alegera în calitate de administrator provizorii ai companiei, cu un mandat de 4 luni, a următoarelor persoane: Anda Nicoleta Onețiu, Ionuț Cosmin Constantinescu și Iulian Drăgoi.

Suprizele din noul CA

De profesie geograf, Anda Nicoleta Onețiu se află deja de un an de zile în postura de administrator provizoriu al Șantierului Naval 2 Mai SA. Mai interesante sunt profilurile celor doi colegi ai săi din CA-ul companiei de stat. Astfel, Ionuț Cosmin Constantinescu este consilier local și președinte al PNL Cerchezu, în timp ce Iulian Drăgoi este consilier superior în Primăria Mangalia, condusă de liberalul Cristian Radu. Drăgoi a fost unul din candidații PNL pentru Consiliul Local Mangalia, iar înainte de asta era unul din vicepreședinții PDL Mangalia. Fost angajat al Daewoo Mangalia Heavy Industries și navigator de profesie, Iulian Drăgoi a condus de asemenea, firme care derulau contracte cu DMHI.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragoi asta e un prostanac prost imbracat, caree isi prostitueaza sotia prin primarie ca sa ramana printre ei. Practic i-o trage cine vrea, si paznicii chiar.
0
0
Sunt disponibil sa dau examen la Teoria si Constructia Navei cu orice director din orice santier naval din tara asta.
3
0
Acesti trei nevinovati nu pot avea cate un picior in cur sa plece de unde au vewnit Nu le e rusine sa se afiseza in fata unor profesionisti care si au ruinat sanatatea in santier ani de zile ??????? Oare nui puteti protesta contra lor .???Cu ei sau fara ei santierul e la fel Deci fara ei ar fi mai bine
4
0
Am ras cu lacrimi! Inca sper ca e o gluma! Nu au nici o pregatire pt asa ceva!
6
1
Interese si numiri politice. Oameni care habar nu au ce inseamnaun santier naval. Macar daca puneau un inginer mecanic sau inginer sudor de meserie. Cum s-ar zice niste naspeti , pusi sa suga bani pentru partid.
10
0
felicitari tuturor...mult succes
1
5
Constantinescu ,taranusu este ginerele lu vestita Flory tepara cea mare de la dirijori si sclava lu Ionescu de la Dyp.Increngatura dracu,clica de hoti
13
2
pai pe ionescu dyp lati aruncat la gunoi? sau stiati ca acolo ii este locu
4
4
Ridica.te tu ca sa ma asez eu...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272