REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

NUNTĂ ÎN JUDEŢUL CONSTANŢA! De la dansuri în curte şi în stradă, la scandal şi LOVITURI de CUŢIT

NUNTĂ ÎN JUDEŢUL CONSTANŢA! De la dansuri în curte şi în stradă, la scandal şi LOVITURI de CUŢIT

Replica API 29 decembrie 2017 | 00:00 363

Orchestră adusă în curte!

Orchestră adusă în curte!

foto cu rol ilustrativ

Sali Bratosin, care a împlinit luna aceasta 28 de ani, este cunoscut cu antecedente penale și a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii în vara anului 2016, după ce a înjunghiat un om. Se pare că spiritele s-au încins la o nuntă organizată într-o curte, cu orchestră și toate cele, după care s-a ajuns la lovituri de cuțit, spitalizări, audieri și arestări. În noiembrie anul curent, Sali Bratosin a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor, dar decizia nu este definitivă și deja a fost înregistrat apelul.

Bratosin Sali a fost trimis în judecată pe 25 iulie 2016, pentru tentativă de omor. Totul s-a petrecut în noaptea de 21spre 22 iunie 2016, în jurul orei 23.00, în timp ce inculpatul se afla la o nuntă, organizată în curtea unei locuințe din Hârșova. Potrivit celor spuse de către martori, a fost tam-tam mare, orchestră în curte, dansuri, urlete, oameni dansând chiar și pe stradă, nu numai în ”ogradă”.

În jurul orei 23.00, a izbucnit un scandal între mai multe persoane aflate la fața locului pe fondul banilor dați orchestrei. A intervenit și Asan Bratosin, care i-a ținut partea unei persoane. Ulterior, una dintre persoanele implicate în conflict, adică Asan Sali, a decis să plece pentru a nu se certa cu ”frații” săi. Însă, când ar fi ajuns la intersecția străzilor Crinului cu 9 Mai, ar fi fost ajuns din urmă de Sali Bratosin, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona cervico-toracică.

Victima a fost transportată la spitalul din Hârșova cu mașina unei rude, cu numere de Bulgaria, după care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Medicii legiști au stabilit că persoana vătămată a avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale, iar leziunile i-au pus viața în pericol. Inculpatul nu și-a recunoscut vina, a declarat că nici nu cunoaște victima (chiar dacă anchetatorii au stabilit apoi că au și grad de rudenie) și că el se afla la nuntă cu soția și copiii și nu știe ce s-a întâmplat.

Precizăm că la fața locului, în timpul conflictului care a dus la lovituri de cuțit, haosul a fost la el acasă. Martorii au precizat că erau vreo 100 de persoane în stradă care țipau și se îmbrânceau. De asemenea, un individ care a încercat să fugă după ce a văzut că s-a lăsat cu sânge, fiind în stare de ebrietate, s-a împiedicat și s-a lovit cu capul de o poartă de metal, ajungând și el la spital. Apoi au urmar plângeri cu privire la distrugerea unui autoturism, cauză disjunsă către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova, dar care a fost clasată mai târziu. Cercetările au continuat, Sali Bratosin a fost trimis în judecată, iar acum a fost condamnat de prima instanță. Urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite pe ce se duc banii spitalelor ptr neasigurati carefac nunti cu bani multi dar nu platesc ptr spitalizari -gresit ptr min sanatatii
0
0
super boule... bratosin nu e nume de cioara dar sali , cu siguranta. la cuptor corbillor!
1
1
Ptr a cata oara sa spun ..cel mai nenorocit judet si oras constanta din toate punctele de vedere ..tiganime si turcime cat vezi cu ochii ..fenomenul e scapat de sub control ..singura solutie este scoaterea tancurilor pe strazi si tras in plin case ..corturi tot ce misca pana se rade tot ..se pot fol chiar si lansatoare de rachete ptr k e mai rentabil si rezultatele sunt mult mai bune poate asa se mai poate salva ceva din aceasta regiune a romaniei de cacat ..
13
2
Turcii tigani fac legea in cartierul nou. De ce ia militia spaga de la ei ca sa treaca cu vederea evaziunea- alo, dna?!! Si faptul ca au permis de conducere cu 0 sa 3 clase? Alo, rutiera CT?! Ce face primarul de nu vede ? Poate cand s-o face vreun atac ca la Harsova s-or trezi si ei, ca de obicei. Ca de, spaga e mai buna!
12
2
Boule Bratosin e nume de turc ? Dupa tine infractiunile sint savirsite de turci , tigani sau machidoni , voi romanii sinteti curati si cinstiti !
6
6
Ciori imputite
20
0
Pai astia nu sunt tigani, sunt turci.
5
3
puternic!!asta era,se certau ciorile!Iarna ciorile tre sa danseze sa nu inghete.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920