REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
12° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Nuți a spus adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. Bona îi este alături impresarei de peste 20 de ani

Nuți a spus adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. Bona îi este alături impresarei de peste 20 de ani

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 410

Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan, îi stă alături acesteia de 23 de ani și spune că deja se simte parte din familie. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu vedeta TV și a recunoscut că uneori există discuții între ele.

Nuti a spus adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de aniNuți, Anamaria Prodan

Nuți nu se mai consideră doar o bonă în casa impresarei. Nuți spune că admiră totul la impresară de la frumusețe, ambiție și până la puterea cu care ține totul în frâu, viața de familie și profesia.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou.

Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani cu ea. Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau”, a spus Nuți potrivit Wowbiz.

Nuti a spus adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de aniAnamaria Prodan

Bona spune că certuri sunt și între ele, iar de cele mai multe ori, impresara iese învingătoare, dar asta doar pentru moment.

„Da, bineînțeles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine”, a mai spus bona familiei impresarei.

Nuti a spus adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de aniAnamaria Prodan, Ronald Gavril

Anamaria Prodan, prima apariție alături de iubitul ei

Anamaria Prodan și-a făcut apariția la premiera filmului în care joacă, „Complotul bonelor”, la brațul iubitului ei, Ronald Gavril, fiind prima lor apariție în calitate de cuplu. Impresara radiază de fericire alături de actualul său partener.

După o suferință cruntă din cauza trădării lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a găsit puterea de a merge mai departe și de a începe un nou capitol în viața sa. Pe plan profesional, impresara se bucură de un succes colosal.

Pe lângă afacerile pe care le gestionează, ea a primit rolul principal în filmul regizat de Iura Luncașu, „Complotul bonelor”.

Marți, 6 februarie, a avut loc premiera filmului la București, iar Anamaria Prodan a venit însoțită de iubitul ei, Ronald Gavril. Sportivul, care locuiește în Statele Unite ale Americii, a venit special pentru a fi alături de partenera sa în această perioadă specială și încărcată de emoții, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati avut ceva experiente impreuna, nebunelor?
0
0
Ce plm tot o bagati in seama pe expirata asta?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218