REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O actriţă de la Bollywood, arestată după sinuciderea unui actor

O actriţă de la Bollywood, arestată după sinuciderea unui actor

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:00 963

Mai multe persoane, inclusiv o actriţă de la Bollywood, au fost arestate marţi în India în cadrul unei anchete intens mediatizate, ce a fost demarată după sinuciderea în luna iunie a actorului Sushant Singh Rajput, a anunţat Poliţia din această ţară, citată de AFP, si Agerpres.

Actriţa Rhea Chakraborty, fosta iubită a starului decedat, este acuzată că a cumpărat droguri pentru acesta. Printre celelalte persoane arestate se află fratele actriţei şi un membru al personalului angajat în casa actorului.

Biroul central de anchetă, principalul serviciu al Poliţiei judiciare din India, s-a autosesizat în luna august. Biroul antidrog anchetează la rândul său consumul de canabis de către starul decedat.

Sushant Singh Rajpout a fost găsit mort la vârsta de 34 de ani în apartamentul lui din Mumbai în luna iunie, iar Poliţia indiană a dezvăluit că era vorba despre o sinucidere.

Scandalul a declanşat dezbateri intense în mass-media despre Bollywood, în special despre sănătatea mintală şi presiunile care există în industria cinematografică indiană.

Familia Rajput a contestat însă informaţiile potrivit cărora starul de cinema suferea de depresie şi a acuzat-o pe Rhea Chakraborty, în vârstă de 28 de ani, că l-a hărţuit pe actor şi că a profitat de banii lui. Actriţa a negat vehement aceste acuzaţii.

Mass-media indiană urmăreşte cu mare atenţie scandalul în care sunt implicate actriţa şi familia starului decedat, dar şi evoluţia anchetelor oficiale.

Sushant Singh Rajput, născut în statul Bihar din estul Indiei, a renunţat la studiile de inginerie în favoarea actoriei. A devenit celebru în 2013 odată cu "Kai Po Che!", un lungmetraj despre crichet, iubire şi politică, bine primit la Festivalul de film de la Berlin.

În 2016, l-a interpretat într-un film biografic de succes pe jucătorul indian de crichet Mahendra Singh Dhoni.

Ultimul său rol a fost cel dintr-un remake în hindi al filmului american "The Fault in Our Stars", intitulat "Dil Bechara", care a fost lansat în iulie 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212