REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

O actriță din Constanța are nevoie URGENT de sprijin financiar pentru o operație!

O actriță din Constanța are nevoie URGENT de sprijin financiar pentru o operație!

Replica API 5 februarie 2018 | 20:57 414

Actrița Maria Lupu Vasilescu, una dintre artistele Teatrului de Stat Constanța care îi încântă de ani buni pe constănțeni, are nevoie urgentă de ajutor. Apelul a fost făcut public de colegii artistei de la teatru.

„Un OM cu suflet mare, colega noastră Maria Lupu Vasilescu are nevoie de ajutorul nostru! Ea se află internată în acest moment pentru un anevrism care, în urma analizelor, s-a dovedit că nu poate fi operat clasic. Singura posibilitrate este embolizarea, iar aceasta nu se poate poate face decât la o clinică privată. Costul unei asemenea operații este de aproximativ 20.000 de euro. Locul în care se află situt anevrismul nu permite o operație clasivă, existând riscuri foarte mari. Colectivul Teatrului de Stat îi este alături în această situație critică, solicitând pe această cale sprijinul dumneavoastră!

Cei care doresc să o ajute în aceste clipe grele, pot dona în contul deschis la Banca ING – Filiala Constanța, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU. Vă mulțumim anticipat și îi dorim însănătoșire grabnică!”, este mesajul transmis de colegii de la Teatrul de Stat. Se impune precizat că operația trebuie realizată în maximum două săptămâni.

Florentina BOZÎNTAN

Sursă text și foto: Teatrul de Stat Constanța, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti voi sigur datele astea? Ca se distreaza si altele de genu? Stiti cata munca e in spate si cat se chinuie ca sa va incante pe scena? Habar n aveti. In plus...de unde atata rautate?! Vi se baga mana n buzunar sa contribuiti cumva? Nu! Doar vi se cere ajutor, daca aveti de unde si daca doriti sa ajutati! Condamnati si judecati si fiti rai cu oamenii de la conducerea acestei tari, nu va mai sfasiati intre voi!!!
0
0
toata viata se distreaza dnii.artisti....nu exista colt de lume,sa nu fie vizitat de ei...iar cand ajung la necaz....au nevoie de ajutor..rusinica..rusinica..
2
2
are bani ,,alti nu au ce manca si nu se mai strag fonduri..
0
2
ci un om! Sa nu ne mai cramponam de functii ca nu e mai cu c...ie decat ceilalti doar pentru ca e actrita!
6
0
Se poate rezolva prin CJAS C-ta, sa ia legatura cu mama Vrincioaia, si cu 500 euro se face treaba!
5
3
O fi si tara in care traiesti si tu mai Leo??? Concret tu ce faci sa schimbi ceva????
2
12
Asta-i tara in care traim, platesti o viata intreaga pentru sanatate, pensii...etc. si cand ai nevoie de ajutor statul uita de tine. Tara de cacat, cati au intrat la puscarie ca au furat milioane de euro de la casa de sanatate? Cei cu handicap au dreptul la tratamente si analize gratuite, DOAR PE HARTIE, tara de cacat!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108