REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O AFACERISTĂ din LUMINA a cerut FALIMENTUL firmei lui OLĂROIU

O AFACERISTĂ din LUMINA a cerut FALIMENTUL firmei lui OLĂROIU

Replica API 14 septembrie 2021 | 00:26 5046

Aurelian Daniel Olăroiu, fiul lui Cosmin Olăroiu, a fost, până în luna februarie a acestui an, administratorul societății Steda Residence, ce are ca domeniu de activitate construcțiile. Antrenorul a decis să-l revoce pe fiul său din funcția de administrator și să-i ia puterile de decizie, nemulțumit, cel mai probabil, de rezultatele financiare slabe obținute de către acesta. Consecințele se resimt, însă, la mai bine de 7 luni de la preluarea cârmei, de către Cosmin Olăroiu. O firmă din localitatea Lumina cere falimentul societății Steda Beach.

Cosmin Olăroiu

În februarie anul curent, Cosmin Olăroiu, în calitate de asociat unic al societății Steda Residence - S.R.L., având in vedere necesitățile si interesele societății, a dispus revocarea din funcția de administrator a lui Antonio Daniel Olăroiu și numirea, în această funcție, pe o perioada nelimitată a Gabrielei Petre, care va avea puteri depline. Societatea a ajuns, în 2020 să aibă datorii de peste 70 milioane de lei, iar profitul a fost pe minus, cu cifra de afaceri de 1,8 milioane de lei. Recent, societatea și-a schimbat și domeniul de activitate, de la lucrări în construcții, în dezvoltare imobiliară.

Creditorii au ajuns să-i stea în coastă lui Olăroiu, iar unul dintre ei, societatea Unic Marketing Pluis SRL, cu sediul în Lumina, și al cărei asociat unic este Stancu Nadejda, i-a cerut falimentul. Acțiunea a fost depusă la Tribunalul București pe 3 septembrie.

Olăroiu deține hotelul Mamaia

Familia Olăroiu deține în Mamaia, prin firma First Mamaia Residence SRL, hotelul Mamaia. Acționari sunt fiul lui Olăroiu și iubita acestuia. Și această firmă a avut, anul trecut, datorii de peste 73 milioane de lei.

Hotelul Mamaia a fost deținut, până de curând, de societatea Steda Beach, administrată de Stelian Gheorghe, un cunoscut om de afaceri din București și apropiat al Elenei Udrea și al Alinei Bica. Steda Beach și-a schimbat denumirea și în prezent se numește First Mamaia Residence SRL, după ce acțiunile au fost cesionate către familia lui Cosmin Olăroiu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca Hagi are hotrl in Mamaia ,Olaroiu sa nu aiba langa el .Dar Olaroiu nu este Hagi,a lasat afacerea pe mana fiului si vrea hotel fara bani.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614