REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O altă localitate din județul Constanța se îndreaptă spre CARANTINĂ. Primarul, DAT DISPĂRUT

O altă localitate din județul Constanța se îndreaptă spre CARANTINĂ. Primarul, DAT DISPĂRUT

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:00 11780

Silviu-Iulian Coșa, prefectul județului Constanța, a convocat la finalul acestei săptămâni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru stabilirea responsabilităților în implementarea măsurilor privind carantinarea localității Fântânele, cât și încadrarea localităților Cogealac și Ciocârlia în rata de incidență cuprinsă între 1.5 și 3 la mia de locuitori. Comuna Cogealac a raportat noi infectări și este învecinată cu localitatea carantinată Fântânele, acolo unde incidența a depășit 8 la mia de locuitori, fiind 14 persoane infectate în ultimele 14 zile.

Cati Hristu, noul primar al comunei Cogealac, este de negăsit în aceste zile. Funcționarii din primărie spun că este plecat, în timp ce unii locuitori afirmă că de fapt fi bolnav și că nu a ieșit în casă de câteva zile. Acesta nu a putut fi contactat pentru a oferi lămuriri despre această situație. În schimb, Gheorghe Alexa, fostul primar din Cogealac, ne-a răspuns la telefon și nu a dorit să ofere explicații despre situația din comună, motivând că nu îl mai interesează aceste aspecte.

Potrivit surselor noastre, în comuna Cogealac sunt raportate 15 cazuri de COVID-19, însă trei persoane sunt plecate la muncă în municipiul Constanța, dar au domiciliul în localitate. Noile măsuri care vor fi aplicate în Cogealac și Ciocârlia obligă cetățenii să poarte masca de protecție în spațiile aglomerante, reduc activitatea restaurantelor și cafenelelor la 30% și sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând a fi reevaluate ulterior. Incidența în ultimele 14 zile la Cogealac este 1.79 la mia de locuitori.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati saracu are covid,poate nu mai iese din casa
3
0
Ba Sorine?ca sunt 2.de sus si de jos. Vai de capul tau
2
0
pe macavei nu la interesat nici cind era primar, dapai acum. mwie la toata familia lui de nesuferiti
6
0
Mare taratura Macavei asta. Ma nenorocitule cum adica nu te mai intereseaza acest aspect ? Ma boule , pai esti consilier local , cum mortii ma.ti poti sa zici asa ceva ....numai esti la ciolan si nu te mai intereseaza...
10
1
Ba Anton , tata nu vrea deputat , el o sa fie senator de Ramnic , Gura Dobrogei si Taliverde . De vite ma ocup eu , ca vorba aia doar sunt un bou .... iar tata numai vorbeste cu astia de la Replica , el da interviuri la BBC , NEW YORK TIMES... Engleza stie la perfectie , la invatat Bulea si Firescu.
9
4
Forta Gigi ! Deputat de Ramnic , Gigi merita ca odata eram cu el si a facut o inmultire fara sa foloseasca calculatorul, are ambilitati de frizer , mai nou si.a luat vite , avea el una acasa dar acum are si cu patru picioare , stie sa conduca tir , vorbeste fluent aromana , aproape fluent romana , a auzit si de limba engleza de la un prieten. Succes Gigi , domn deputat.
12
3
spaga,poate scoate nasul din vizuina,...
9
5
Nici nu a durat o luna si s-a instaurat iarasi saracia ! Saracia pe voi ca ati cheltuit banii de la alegeri si 4 ani o sa stati la poarta la Cati . Cogealac este localitatea unde s-a rasturnat carul cu prosti , nu la Caracal ! Banii care i-ati luat de la Cati sunt bani blestemati ca sunt imprumutati de la camatari la care plateste dobanzi . Ca altfel nu intra primar Cati . De aia s-o fi imbolnavit , de la datorii !
12
1
Sta in casa si calculeaza datoriile... Doamne in ce tara traim. Asa prost popor nu cred ca mai exista. Nici un cetatean al comunei nu si pune intrebarea de unde va plati Cati datoriile? De fapt asa cetateni asa conducatori. Va meritati soarta. Ne vedem in 1824 la urmatoarele alegeri.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218