REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O angajată a unui restaurant din centrul oraşului, luată la bătaie de fostul iubit chiar în local!

O angajată a unui restaurant din centrul oraşului, luată la bătaie de fostul iubit chiar în local!

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:00 366

O angajată a unui restaurant din Constanța, luată la bătaie chiar în local de fostul iubit de care se despărțise recent. Potrivit unor surse, loviturile aplicate femeii au continuat și în fața restaurantului, fiind nevoia de intervenția mai multor bărbați pentru a-l calma pe bărbatul violent. Totul s-a petrecut înainte de Crăciun, când Cezara L. se afla la locul de muncă situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân.

Femeia a fost într-o relație de cuplu cu Victor E. timp de câteva luni, iar la sfârșitul anului trecut a decis să pună capăt relației. Vestea nu i-a picat bine bărbatului, care a decis să se răzbune... cu pumnii! Pe 20 decembrie, în timp ce se afla la locul de muncă, bărbatul s-a năpustit asupra acesteia, sens în care i-a aplicat mai multe lovituri și a tras-o de păr, ulterior actele de violență continuând în exteriorul localului, fiind împiedicat de alţi 6 bărbați să continue violenţele. Victima a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale și a scos chiar și un certificat medico-legal, care atestă că a avut lovituri pe tot corpul. De atunci, femeia a trăit un adevărat calvar. Bărbatul a continuat să o amenințe prin telefon și mesaje, inducându-i o stare de frică continuă. Fosta iubită a obținut în instanță ordin de protecție pe numele bărbatului, iar instanța i-a impus ca, timp de 6 luni, să păstreze distanţa minimă de 200 de metri faţă de aceasta, faţă de locuinţa ei. Dacă nu va respecta aceste măsuri, individul va ajunge după gratii.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cezara te adusese pe un drum mai bun...vai de pula tha esti....te baga masa la puscarieeeeeeee
0
0
Se vrea la parnaie. A auzit ca dupa ce stai pe casa si masa gratis , la liberare iti dau si vreo 3000 de euroi cadou! Trai neneaca.
0
0
Femeilor le plac barbatii ,,duri'',dispretuiesc barbatii cu cap limpede si apoi se plang de alegeri. Interesant este ca dupa ce scapa,isi aleg tot cam acelasi gen de relatii. Bani sa aiba si tupeu. Altfel,barbatii care folosesc forta impotriva femeilor sunt gunoaie de sex masculin,nu barbati pe bune.
3
0
Dar e o tipologie criminalistica astia cu numele victor marius daniel gabriel sunt in multe cazuri batausi violatori abuzatori de femei...fara caterinca e stiintific...
1
0
asa. si inteleg ca ordinul ala de restrictie marii jdecatori il vad ca pe un gard electric? poate oricand sa vina sa bage cutitu in ea si ce sa vezi vai a incalcat oridnul de restrictie
3
0
Si dupa 6 luni poate sa o bata din nou, nu ? Ha.
6
0
Ordinul de protectie se emite imediat, in timp ce infractiunea de loviri sau alte violente este judecata in instanta, asta in cazul in care femeia nu isi va retrage plangerea intre-timp, cum din pacate fac vreo 8 din 10..
5
0
Adic....n a patit nimic???? Pe bune?? A batut o de a bagat o in spital si doar ordin de restrictie timp de 6 luni??? Si dupa aia...ce? :nca o batalie?! Justitia puliiii!!! Degeaba a facut aia certif meico legal si plangere!!! Sper sa nu sfarseasca ea moarta sau desfigurata!!!
10
0
S.a nai nascut un interlop
13
0
Yrhjvghuuiiojuyttyu
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272