REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O ASISTENTĂ de la SPITALUL JUDEŢEAN, surprinsă în timp ce ŢIPA la o GRAVIDĂ! Video

O ASISTENTĂ de la SPITALUL JUDEŢEAN, surprinsă în timp ce ŢIPA la o GRAVIDĂ! Video

Replica API 4 septembrie 2020 | 00:00 10387

Înfiinţat în anul 1969, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa este cea mai mare unitate medicală din regiunea de sud est a României. Acesta asigură servicii medicale curative permanente pentru locuitorii judeţului Constanţa şi preia majoritatea cazurilor care depăşesc competenţa spitalelor teritoriale din judeţ. Spitalul Judeţean Constanta are peste 2.500 de angajaţi, iar în ultimele zile a fost supus unui val de acuzaţii.

Spitalul Judeţean Constanţa a fost din nou în atenţia opiniei publice, după ce în mediul online a apărut un filmuleţ care surprindea momentul în care o asistentă ţipa la o tânără internată în Secţia de Obstetrică şi Ginecologie. Situaţia a fost surprinsă de o altă pacientă aflată în acelaşi salon. O anchetă internă a fost demarată în acest caz, de către conducerea spitalului.

Iată poziţia oficială a spitalului

În legătură cu situaţia neplăcută ce s-a ivit în cadrul instituţiei medicale, reporterii Replica au luat legătura cu reprezentanţii spitalului pentru a oferi un punct de vedere oficial. “Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța nu tolerează astfel de comportamente și a dispus o anchetă în cazul pe care l-ați semnalat. Totodată rugăm pacienţii care au fost implicați în incidente de acest gen sa ni le aducă de îndată la cunoștință, astfel încât să putem lua măsurile care se impun”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. De asemenea, pacienţii şi însoţitorii acestora sunt rugaţi ca aceste incidente să fie aduse imediat la cunoştinţa conducerii spitalului pentru ca aceasta să poată lua măsurile necesare.

Video

Ce s-a întâmplat acolo

Amintim că în spaţiul virtual, în urmă cu două zile, a apărut un filmuleţ ce surprindea momentul în care o asistentă, angajată în cadrul Spitalului Judeţean, ţipa la o tânără însărcinată, internată la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie. Pe filmare se poate auzi cum unul dintre cadrele medicale țipă la pacientă, în timp ce insistă ca acesteia din urmă să-i fie administrat un medicament. Asistenta repetă de mai multe ori, pe un ton agresiv, „Cască gura!“, deşi tânăra refuză tratamentul. Imaginile au fost realizate cu telefonul mobil de către o altă pacientă prezentă în salon şi au stârnit o serie de reacții de revoltă şi din partea altor femei care au povestit că au trecut prin experienţe similare.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in spitalele romanesti,fac si ele ce vad la doctori,..
6
0
Degeaba va plangeti de paciente, ca vin de tot felul! Sa fim bine intelesi: nu aveti maniere cu pacientele nici sa aveti salariile de trei ori mai mari ca in prezent - mici de altfel, tine de educatie sau de lipsa ei in cazul dvs. Fie spaga, fie Urlati la ele, ca v-a placut p..., de parca voi ati fi surori ale Mariei Fecioara. In prezent multe dintre paciente ajung doar o data la spital pentru nastere, deoarece de cele mai multe ori dupa experienta traumatizanta a nasterii, a tratamentului acordat de medici sau de asistente nu le mai trebuie vreodata sa treaca prin asa ceva!
15
1
Hehe lass ca poate casting tu gura cand iesi din tura
11
0
Articol de scris pe o bucata de hartie igienica ! Diana, mergi tu si bate-ti capul cu toate nebune care trec pe acolo , zic !
1
16
In alte conditii ar fi cascat gura.. Asistenta i-a vorbit omeneste in prima faza ,dar au lasat-o nervii , o inteleg , munca cu omul este foarte stresanta ...si dificila !
6
25
Se poate ca unele asistente sa fi fost angajate dupa interventia nu stiu cui sau au dat spaga si atunci sunt greu de dat afara.
18
6
La UAMS Agigea a fost un denunt cu ani in urma cum ii batea sefa asistenta pe pacienti cu stirea directorului si ce sa luat vre o masura?Si culmea si acum sunt in aceeasi functie tiranii ,dar eu tot mai cred ca intr o zi o sa iasa la iveala totul ca si acolo chiar daca sunt bolnavi psihic trebuie tratati omeneste ca datorita lor iau o granada de bani .
16
2
prea sigure de locul lor de munca...se poarta urat...needucatele...ragaie piata de asistente, dar se tine cu dintii de intepatele alea
26
2
O fituica de doi lei cu articole de kkt
8
19
90% din gestante sint tiganici.fata astea asa cum se duc la wc,pe banda,mai ales tigancile turce.nesimtire maxima.nici una numunceste si n.amuncit o zi in viata,nici progeniturile lor!
16
17
Sa o dea Grasa afara ca la ce salariu are sa tipe la familia ei.....si la cine ii permite. O nesimtita.....
33
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367