REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O ASISTENTĂ SOCIALĂ și-a dat MAMA afară din CASĂ, că nu-i dădea PENSIA!

O ASISTENTĂ SOCIALĂ și-a dat MAMA afară din CASĂ, că nu-i dădea PENSIA!

Replica API 22 ianuarie 2021 | 11:37 9927

Caz șocant în comuna Mihai Viteazu. Asistenta socială și-a dat mama, în vârstă de 86 de ani, afară din casă pe motiv că nu voia să-i dea pensia. Primarul, Gheorghe Grameni, i-a oferit o locuință femeii pentru ca aceasta să nu rămână în plină iarnă pe drumuri.

O angajată a Primăriei Mihai Viteazu și-ar fi dat mama afară din casă în plină iarnă din cauza banilor. Ce s-a întâmplat mai exact? Este vorba despre Mariana Sandu, angajată în cadrul primăriei pe postul de asistent social, conform oficialilor. Da, exact, asistentul social al localității și-a gonit mama în vârstă de 86 de ani de acasă. Din sursele noastre, ar fi vorba de faptul că femeia refuza să îi dea fiicei ei pensia lunară pe care aceasta o primește și astfel a ajuns pe drumuri.

Vârstnica, salvată de primar

Femeia a fost salvată de primarul comunei, Gheorghe Grameni, care i-a oferit un acoperiș deasupra capului. Conform surselor noastre, fapta acestuia a fost aspru criticată de „unele voci din primărie”. „Acum două luni, a venit la mine o bătrânică de 86 de ani care mi-a spus că fata și ginerele au dat-o afară din casă, din casa ei. Atunci am fost nevoit să îi ofer o cameră la fostele birouri ale unei societăți din Mihai Viteazul, care acum este inactivă. Nu am lăsat-o pe drumuri. Acolo mai stau provizoriu 3 familii. Au și utilități și tot ce le trebuie. Nu puteam să o las în plină iarnă pe drumuri”, a declarat primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni.

Gheorghe Grameni

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Azi am citit articolul. Avea toate conditiile la Mari acasa. Da, este adevarat ca a plecat la Timisoara si si-a abandonat familia pt dl nelu, cunoscut in statiunile in care se ducea fara unchiul Nicu S. Dupa moartea lui nelu s-a certat cu copii lui pentru mostenire. Mari nu cred ca este in stare sa-i faca asa ceva. Rusine celor care scriu fara o documentare temeinica, improscand cu noroi in oameni care nu merita asa ceva.
3
0
Muie tot ce scrie e adevarat
1
2
Sami bag pula in baba aia muista de 86 de ani
3
4
Continui povestea de mai jos. Fiica i-a construit camera si baie proprie pentru a-i asigura toate conditiile unei batraneti lipsite de griji. Ii duceau mancare calda, ginerele ii cumpara medicamente si tot ceea ce avea nevoie. Avea lemne la soba, caldura, cablu si tot ceea ce isi putea dori fara sa faca niciun efort. I-au adus medicul acasa de doua ori, cate sapte zile la rand pentru ca avea probleme grave de sanatate. De cand a venit in sat, batrana cauta sa isi cumpere casa, in tot acest timp DENIGRANDU-SI FIICA LA BISERICA, LA MAGAZIN, LA FARMACIE strigand in gura mare AM SA II FAC RAU.
17
5
Haideti sa va spun pe scurt povestea batranei pe care o plangeti si a doamnei in care aruncati cu noroi. Batrana a locuit in sat pana la 40 ani, timp pe care l-a petrecut si prin statiuni din toata tara unde a cunoscut un barbat din Timisoara pentru care si-a abandonat fiica, pe doamna Mariana, o mama bolnava si batrana si sotul, care a luat-o la scurt timp pe calea alcoolului. Doamna, in care aruncati cu pietre, s-a chinuit ani de zile cu naveta zilnica sa termine liceul.A absolvit Facultatea de Asistenta Sociala la Ovidius. Acum 4 ani, dupa ce sotul batranei decedeaza aceasta se intoarce.
16
6
Cum poti sa scrii despre un om asemenea lucruri fara sa verifici? Sunteti un ziar de ultima speta, numai scandal si barfa! Cunoasteti voi aceasta persoana? Stiti voi mai bine decat noi, satenii, ce hram poarta baba? Si plus de asta nu a dat-o nimeni afara din casa. A plecat ea de nebuna, cum a plecat si acum 50 de ani si a lasat- o pe dna Mariana, copil fiind atunci. Numai vb prostii ca habar nu aveti. Iar voi, cei care comentati aiurea, ziceti doamne fereste de asa batrani.
15
4
ar trebui sa va dea in judecata ca ii puneti poza si scrieti despre un om fara sa verificati Asta doar in cazul in care nu ati primit ordin direct sa o denigrati.
12
3
Aceasta femeie in care aruncati cu noroi a fost abandonata la 14 ani de batrana care atunci era in floarea vietii si a plecat sa se marite in coltul celalalt al tarii. Fata a luat-o inapoi la ea dupa moartea tatalui vitreg, i-a oferit conditii pentru a duce o batranete linistita, medic adus acasa la nevoie, mancare calda la pat, tot. Batrana e stiuta de toata lumea din sat ca fiind o femeie rea, care umbla cu blesteme si vorbe urate. Nu mai aruncati cu noroi aiurea pt ca nu cunoasteti situatia reala.
15
6
Stirea , barfa , zvonul , trebuiesc verificate temeinic inainte de a te apuca sa scrii despre viata si faptele unui om , in mod public . Vad ca sunt si alte opinii pe aici , au scris oameni care par a cunoaste situtia reala...in mod normal trebuia ceruta si opinia doamnei respective , poate avea si dansa ceva de spus !
18
8
Mama nu a fost data afara, a plecat de bunavoie, i s-a urat cu binele si cu sacrificile facute de acest copil ,doamna angajata in Primarie, care se lupta pt toti copii din satele arondate,care a dus toata viata greul cu restul familiei pentru plecarile in viata ale unei egosite care numai mama nu se poate numi.
19
6
Adevarul este altul. Din pacate, e usor sa arunci cu noroi intr-un om pe care nu il cunosti. Batrana a plecat de acasa singura cu toate ca avea toate conditiile create baie, camera proprie. Batrana care isi blestema copiii, care s-a bucurat cand au avut copiii accident de masina.Sunt multe de spus.
17
9
Unii vb despre om bun, om rau. Ca nu syim noi........Cine isi da mama afara din casa, indiferent de ce, e mai rau decat un animal. As scrie sa-i fir rusine dar nu stie ce e aia. O tupeista, o PROASTA, fara carte si bun simt. Mi-e mila de doamna. La 80 de ani sa ajumgi asa..... Cumplit. Si PRODTU DE FIU-SAU?
10
11
Asistenta sociala??????
8
5
Este diavolul din primarie, rea cu toata lumea. Trebuie data afara din serviciu, nu poate reprezenta asistenta sociala.
13
8
Trebuia data afara din serviciu cucoana de la social.Daca cu propria mama procedeaza asa, e clar cum rezolva cazurile localitatii.
15
10
ba despre ce situatie sa comentam oricum ar fi ma-sa e o femeie batran la 80 de ani nu exista nici un fel circumstante atenuante cum mortii tai sa ti dai mama afara din casa la 80 si ceva de ani , ce pl mea puteai sa i faca baba la varsta ei? mars da va n cct de tarani! majoritatea pupulatiei de la sat subdezvoltati intelectual
18
8
In loc s-o dea afara din casa pe muista cu fatza de sef de regionala de partid comunist, ii da casa babei !!! Huooo primarul si asistenta pulii !!! Muie cu cacat !!!
16
12
Persoana la care se face referire este un on de o calitate deosebita care este in slujba cetatenilor din comuna pe care ii sprijina de mti ani. Cine nu cunoaste situatia comenteaza aiurea.
14
18
Cine o cunoaste pe doamna Mariana Sandu stie ca acest articol este o mizerie. Sper ca cei vinovati sa plateasca scump denigrarea unei persoane de o decenta si un bun simt rar intalnite.
19
16
Am vrut sa scriu un msg cu adevarul, dar se pare ca se accepta doar mesajele nwgative
14
11
Doamna ,nu este asistent social ,lucreaza in primarie ,la compartimentul asistenta sociala . Mai grav ,pentru ea . Ce credibilitate mai pot avea cei ce lucreaza la asistenta sociala ?
16
8
Pai nu sunteti cotidian bine informat. Persoana la care faceti referire NU ESTE ASISTENT SOCIAL. Este un angajat al primariei. Dar NU este asistent social. Mai verificati si publicati datele corect.
13
4
Afara soi cu asistenta sociala n are ce cauta mai ales la serviciul social
14
7
Bah ce om nea Gica! Dar cu baragladina care a dat-o pe ma-sa afara, ce faci nea Gica?
15
5
Acestei femei trebuie sa i se desfaca contractul de munca. Cum sa fii asistent social si in acelasi timp sa iti dai mama afara din casa cerandu-i banii din pensie?
29
6
Aia e fiica? O panarama! O handicapata! E si asistent social? Mai grav! Va plati cu aceeasi moneda! O curva !
29
5
Acest ziar s-a politizat 90 %. Grameni o sa ziceti ca e cel mai cinstit maine. De ce nu ne aratati averea neamurilor lui. Si pamanturile luate de acolo. Sat fara viitor si fara locuri de munca. Saracie ... Asteptam si parerea asistentei sociale. Dar tinand cont ca pe voi va platesc politicienii, ziceti numai cum vor ei
15
18
Asa va trebuie daca faceti acte de vanzare cumparare copiilor cand traiti,riscati sa ajungeti pe drumuri ori azil.Scrieti o pagina la notar cu ce le lasati copiilor sa nu se certe intre ei ,dar valabila dupa ce PLECATI!
27
2
Un gest incalificabil,aceasta persoana este diavolul pe pamint ca sa fii asistent social sa lucrezi chipurile cu oameni social trebuie sa ai cit de cit omenie dar viata bate filmul ,a intecut masura propria mama data din casa ,trebuie data afara ,cit despre gestul primarului laudabil si de apreciat.
35
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218