REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O avocată îl acuză pe fostul primar din Agigea, Ion Ioniţă, că a şantajat-o să vândă un teren!

O avocată îl acuză pe fostul primar din Agigea, Ion Ioniţă, că a şantajat-o să vândă un teren!

Replica API 8 martie 2018 | 16:41 1222

Deşi s-a judecat cu unul şi cu altul timp de câţiva ani, fostul primar al comunei Agigea, Ion Ioniţă, apare din nou, într-un alt dosar. De data aceasta, Ioniţă a a fost nevoit să vină tocmai de la Braşov, acolo unde s-a mutat în urmă cu mai bine de şapte ani, pentru a se judeca cu o persoană care i-a făcut o plângere penală. Totul are legătură cu un teren, proprietate privată, care figurează ca fiind vândut chiar de proprietar în urmă cu 17 ani, dar care doreşte să îl recupereze. Motivul: primarul de atunci, Ion Ioniţă, l-ar fi constrâns să înstrăineze terenul.

Potrivit fostului primar, în speţa de faţă este vorba despre o parcelă de teren arabil, situată în extravilanul localităţii Agigea, de aproximativ 9.000 de metri pătraţi, care a aparţinut Iulicăi Preda, actualmente avocat în Baroul Bucureşti, denunţător în acest dosar, teren care a fost vândut lui Caraman Dumitru – persoană fără calitate specială, dar care apare tot ca inculpat în acelaşi dosar.

„Ea (denunţătoarea n.r.) susţine că în 2001 am şantajat-o eu să vândă terenul respectiv, în baza unui antecontract de vânzare-cumpărare. Eu nici nu aveam de unde să ştiu ce are ea de gând să facă cu acel teren, înainte să-l vândă lui Caraman, a vrut să-l vândă altor persoane de la Techirghiol. S-a trezit acum că vrea terenul înapoi, vrea să-i fie anulat actul de vânzare-cumpărare, mai ales că, între timp, valoarea lui a crescut la câteva mii de euro. Pentru asta spune că în 2001 am şantajat-o eu cumva să-l vândă. Dar ea nu poate demonstra în nici un fel lucrul ăsta”, ne-a declarat fostul primar Ion Ioniţă.

În încercarea de a obţine un punct de vedere de la partea adversă, Iulica Preda, aceasta nu a putut fi contactată telefonic. După cum spuneam, miercuri a fost primul termen în care părţile s-au întâlnit în sala de judecată, în cameră preliminară, când judecătorul dispune începerea sau nu a judecăţii. Ion Ioniţă s-a declarat chiar optimist din acest punct de vedere: „Eu chiar vreau să înainteze dosarul şi să ne judecăm, ca să le arăt că nu e chiar aşa. Eu am acte doveditoare, nu mă bazez pe vorbe”, ne-a mai precizat fostul primar de la Agigea. Cu privire la acest aspect, instanţa urmează a se pronunţa.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Carjaliu e un sifonar care nu mai are mult !are procese care o sa l puna cu botul pe labe la cat rau a facut !a cumparat mai mult de jum din agigea si tot nu se satura!
1
1
Cirjaliu la puscarie e singura solutie pentru a salva agigea si lazu !e o caracatitza care trebuie alungata la urmatoarele alegeri !atat pe el cat si gasca lui de hoti
1
1
Mizerabilul de cirjaliu e la mijloc promite terenuri la lac ca sa l lasr in pace !dar si el o sa ajunga la puscarie pentru toate hotiile si jaful din agigea
1
1
Sa zboare si Cirjaliu, adulteristu dracu... ii trebe femeie care numara voturile la orice alegere in Agigea...de aia nu mai sta unde statea, in palatul lui de langa vechea primarie... jigodie, fost militian imputit
1
3
Sa intamplat asa ceva in comuna Carjaliu???
2
2
Bashina mare , asta , de ce a fugit din zona ticmai la Brasov ? A luat-o si pe fiica'sa ?!....
2
1
Cel mai mare spagar jigodie pe care Agigea l-a avut ca primar vreodata,cum de nu a ajuns premier?
3
2
si la Techirghiol a vandut asa zisa avocata si s-a razboit cu primaria...
3
0
Pe cand si varanul de Carjaliu?
3
2
Ionita o jigodie penala care nu merita sa iasa din puscarie!!!!
5
1
E hot si el, dar nici avocata nu e mai breaza. Asa ca ma cac pe stirea asta.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108