0.8° Constanța Vin., 3 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6263
0.8° Constanța Vineri, 3 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6263

O bandă de hoţi A TERORIZAT trei localităţi!

Replica API 28 octombrie 2015 | 00:18 105

Prinşi cu focuri de armă la Poarta Albă

Prinşi cu focuri de armă la Poarta Albă

sursa foto: being-here.net

Amiş Adem, de 25 de ani, Stoica Vasile, de 32 de ani şi Mustafa Osman, de 28 de ani, au fost prinşi cu focuri de armă, de către oamenii legii la Poarta Albă, după ce au încercat să fure dintr-o locuinţă. Însă, în urma cercetărilor, s-a stabilit că aceştia au „acţionat” şi în alte localităţi, între care şi la o fermă din Lanurile, pe data de 3 octombrie anul curent. Modul lor era acelaşi, în sensul că umblau mascaţi, tocmai pentru a nu fi identificaţi în cazul în care erau surprinşi de camerele de luat vederi.

Amintim că oamenii legii, aflaţi în desfăşurarea unor activităţi specifice, în noaptea de 17 spre 18 octombrie a.c., au fost sesizaţi de Dispeceratul IPJ Constanţa despre faptul că în locuinţa unei femei din Poarta Albă se află o persoană suspectă, care la vederea părţii vătămate a părăsit imobilul fără a sustrage bunuri ori valori. Persoana respectivă a fost văzută de victimă părăsind curtea locuinţei, însoţită de alte două persoane, care, ulterior s-au deplasat spre un autoturism cu care veniseră în zonă.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

În această situaţie, poliţiştii Secţiei 4 Rurale, în colaborare cu cei ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Constanţa, au intervenit pentru prinderea celor trei, folosindu-se regulamentar armamentul din dotare, fiind executate opt focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime. Urmare a acţiunii, oamenii legii au reuşit imobilizarea a trei bărbaţi, care au fost conduşi la sediul IPJ Constanţa pentru audieri, după care au fost arestaţi.

Au mai dat „atacul” şi în alte trei localităţi

Cercetările au fost continuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. Astfel, s-a stabilit că indivizii au acţionat şi în alte trei localităţi din judeţul Constanţa, respectiv Comana, Lanurile şi Independenţa, atât în luna martie, cât şi în noaptea de 3 octombrie. Aceştia umblau mascaţi şi furau tot ce prindeau din locaţiile pe care le prădau. Una dintre victime este şi proprietarul unei ferme din Lanurile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
104533292544
5/49
17632273113
joker
161323715