REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O bătrână PLÂNGE că va RĂMÂNE pe DRUMURI din cauza RAEDPP

O bătrână PLÂNGE că va RĂMÂNE pe DRUMURI din cauza RAEDPP

Replica API 31 octombrie 2020 | 00:00 3599

Stancă Moisa, o vârstnică din Constanța, reclamă faptul că RAEDPP (Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat n.r.) urmează să o evacueze din apartamentul în care aceasta locuiește și pentru care plătește o chirie lunară de aproximativ 80 de lei. Potrivit declarațiilor acesteia, ea nu a mai plătit chiria din luna februarie 2020, în afară de această datorie mai existând și un debit la întreținere în valoare de 10 000 de lei. Femeia nu are nici un venit, ajutorul social fiindu-i tăiat deoarece a participat la alegerile europarlamentare în calitate de delegat.

Moisa Stancă și-a dat în judecată copiii

În urma unei hotărâri judecătorești, femeia urmează a fi aruncată în stradă, cu toate că are un fiu și o fiică. Însă... surpriză, aceștia au fost acționați în judecată de către Moisa Stancă pentru a avea grijă de ea, conform legii.

Moisa Stancă

Pe lângă acest proces, vârstnica are mai multe procese și plângeri chiar și împotriva a patru polițisti pe care i-a acuzat că au agresat-o verbal și au facut-o ”curvă”. Femeia a ajuns la capătul puterilor, în încercarea de a rămâne în apartament făcând chiar și un memoriu primului ministru Ludovic Orban. Cu toate că ar fi putut să facă o cerere pentru a primi o locuință în cartierul social Henri Coandă, femeia s-a mulțumit să stea la mila oamenilor.

Florin Gheorghe

Florin Gheorghe: De 4-5 ani tot amână plățile

Reporterii Replica de Constanța l-au contactat și pe Florin Gheorghe, directorul RAEDPP, pentru a aflat și punctul de vedere al Regiei: ”Știu de situația acelei vârstnice. Nu mai avem cum să o ajutăm, din păcate situația durează cam de 4-5 ani, de atunci tot amână, mai plătește o lună, nu plătește două și tot așa. Pe lângă datoria la noi mai are datorii și la întreținere de 10 000 de lei, care s-au strâns în câțiva ani. Mai mult, conform vecinilor, în apartament nu stă absolut nimeni, lucru dovedit și de consumul de apă care este, de câteva, luni 0. Așa că singura soluție pe care o vedem este evacuarea, urmând ca acel apartament să ajungă la cineva care chiar îl merită”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamna arata destul de bine nu pare sarmana e hranita bine ingrijita e alceva la mijloc certata cu copii, si daca tot nu sta sa puna pe alcineva care are nevoie
9
0
Observ ca romanul nu o plange pe licheaua asta..e de bine.
6
0
Sunt o multime de oameni care au rate la case,altii s-au invatat cu mocageala! Ce e mai avantajos,sa platesti 80 de lei la stat sau sa stai cu grija ca poate intr-o zi nu ai bani sa-ti achiti ratele si vine banca sa-ti ia casa?
16
1
Deci femeia asta este datoare si fara nici un venit dar refuza o locuinta in alta parte in loc sa spuna multumesc,adica decat sa mearga in H.C.ea prefera sa ramana pe drumuri,ia ducetiva prin satele Romaniei sa vedeti cum traiesc nu una ci mii de batrane sau batrani tot din cauza asta"nu au bani sau au foarte putini"si nu sunt datori la nimeni.
13
0
Pai daca nu locuieste acolo, atunci unde locuieste?!? Vrea sa aiba doua locuinte? Nu inteleg de ce RAEDPP zice ca in casa nu locuieste nimeni, daca batrana spune ca o evacueaza?!? Nu a muncit nicio zi, nu are pensie?? Ceva e putred aici... In afara de asta, baba arata bine, e vopsita si are permanent facut la par! Nu cumva baba ascunde ceva? Ca de... Asa e frumos, sa te plangi, ca poate i se face mila cuiva de tine si primesti ceva degeaba...
14
1
Raedpp. Numai escroci baga-i afara dl amiral
6
8
Statul ii da vreo 500 de lei pt ca a prestat o munca si l lasa fara nici un venit 7 luni .Asistentii sociali trebuie sa ajute oamenii saraci sa inteleaga legile Noi vedem zilnic cum bugetul de stat este devalizat prin tot felul de inginerii cu milioane ,dar avem reguli draconice la cei care castiga 500 de lei intr un an.Erau niste stiri despre unii ce stateau in niste vile pe la Buc si care aveau de platit sute de mii de euro restante .De ce nu are pensia minima garantata?Ce face sistemul de protectie sociala ?
10
3
Adica cum din cauza Raedpp?? Ca in tot articolul ati scris ca are datorii de 10000, ca e certata cu copii, cu politia, ca nu plateste chiria, ca refuza o varianta mai ieftina de locuit. Iar din cate vad in poza doamna ar mai avea vreo 10 ani pana la pensie. Adica ar putea sa si munceasca. Ba chiar mai mult a fost delegat la campania pentru europarlamentare. Sunt tineri care poate au fost in grija statului si au nevoie de o locuinta. Poate acestia nu plang la replica ZIAR PNL ONLINE.
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218