REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O bătrână şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit: vecinii spun că fiul a aruncat-o de la balcon

O bătrână şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit: vecinii spun că fiul a aruncat-o de la balcon

Replica API 16 octombrie 2013 | 00:00 108

Crimă sau suicid?

Crimă sau suicid?

Sinucidere sau crimă? O femeie din Constanţa, Viorica Dragomir, şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit. Aceasta a căzut de la etajul III al blocului unde locuia, decedând în urma impactului cu solul. Însă, chiar dacă la prima vedere toate datele te duc cu gândul la un suicid, vecinii au altă variantă, şi anume că vârstnica a fost aruncată chiar de fiul acesteia, Dumitru Dragomir. "Mereu venea la noi şi ne spune că dacă nu-i cedează, stă cu teama să nu o arunce de la balcon. Şi, uitaţi ce s-a întâmplat", au spus vecinii.

Caz cutremurător pe Aleea Crizantemelor din cartierul constănţean Tomis II. O femeie de 74 de ani, Viorica Dragomir, a căzut de la etajul trei, murind pe loc. La faţa locului au ajuns poliţiştii, pe când vecinii s-au adunat să vadă despre ce este vorba. Aceştia s-au arătat scandalizaţi de ipoteza că vârstnica s-ar fi aruncat de la geamul locuinţei sale, menţionând că de vină este fiul acesteia, Dumitru Dragomir, care-i făcea viaţa un calvar, o bătea şi vroia să întreţină relaţii sexuale cu ea. "Nu a vrut să-i cedeze şi a aruncat-o de la geam. Numai beat umbla şi trăia cu ea, îşi bătea joc de ea, aşa mi-a spus ea. Nu s-a aruncat singură, el a aruncat-o. Zilnic era scandal, se certau, o bătea. Dar vă spun, trăia cu ea. Chiar ea a venit la mine speriată şi mi-a spus: dacă nu-i cedez, mă aruncă de la balcon. Şi uite că a aruncat-o. Munceşte pe la platformă el, pleacă luni de zile", a declarat o vecină. O altă femeie, aflată la faţa locului a menţionat: "Chiar aseară (luni - n.r.) a venit la mine şi era, aşa, galbenă la faţă. Şi am întrebat-o ce are, dacă îi este rău. Şi mi-a spus, săraca, că nu mai poate sta cu fiul ei...". Chiar dacă toţi vecinii susţin că femeia a fost ucisă şi că a avut o viaţă cruntă alături de cel căruia i-a dat viaţă, fiul nu confirmă spusele vecinilor. "Nu, nu a fost nimic. Doar o ceartă am avut acum, în casă, şi ea a vrut să plece. I-am spus, stai mamă! Nu pleca. Unde vrei să pleci? Dar s-a dus repede la balcon. Spunea că-i este rău. Şi a apucat să se arunce de la balcon. Asta a fost tot", a spus Dumitru Dragomir. Potrivit oamenilor legii, au mai existat şi în trecut sesizări din partea bătrânei, poliţiştii Secţiei I prezentându-se la domiciliul acesteia şi în data de 8 februarie, dar şi pe 8 martie anul curent. "Nu ne putem pronunţa, trebuie să se stabilească primele date din anchetă", a spus procurorul de caz. Vârstnica mai avea şi o fiică, ce nu prea o vizita, dar care a ajuns într-un suflet la faţa locului. În urma anchetei, oamenii legii vor stabili dacă este vorba de o crimă sau de un suicid.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212