REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O BOMBĂ SEXI a fost pusă, de DRULĂ, director GENERAL la Administrația Porturilor Dunărene

O BOMBĂ SEXI a fost pusă, de DRULĂ, director GENERAL la Administrația Porturilor Dunărene

Replica API 12 octombrie 2021 | 12:39 15294

Înainte să plece din Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă și-a pus amprenta și la Compania Națională Administrația Porturilor Giurgiu, înlocuindu-l pe ”simpatizantul” ALDE, Marian Dumitru Bălășcău, cu o bombă sexi care nu a avut niciodată, până-n 2017, tangență în vreun fel cu activitatea maritimă, fluvială ori de transport. În urmă cu trei ani, Haschka Luiza Mihaela, fiică de politician, a fost plasată de PSD în funcția de vicepreședinte al Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrarea Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu (APDF). În august, i-a „suflat” postul de director lui Bălășcău, după ce Drulă și-ar fi băgat coada prin conducerea CA.

Luiza Mihaela Haschka

Potrivit CV-ului, Haschka Luiza Mihaela, în vârstă de 45 de ani, a lucrat înainte ca economist pentru mai multe companii de asigurări. Este fiica lui Mihai Ungureanu, fost parlamentar PRM, decedat în 2009, și activează în cadrul CN APDF din 2017, în calitate de administrator provizoriu, deși nu avea nici o experiență în domeniul activității portuare. După ce Drulă a venit la Ministerul Transporturilor, a ajutat-o să ajungă vicepreședintele CA, iar, ulterior, în august a.c., a propulsat-o în funcția de director general, în locul lui Marian Dumitru Bălășcău. Deputatul PSD Marian Mina spunea, referitor la această numire controversată: ” Este scandal uriaş la companie, după ce incompetentul ministru al Transporturilor este acuzat că şi-a pus ILEGAL omul în funcţia de director general. Băieţii ăştia ţin sus pancartele cu „Fără Penali” doar ca să se ascundă după ele, în timp ce comit #ilegalităţi pe bandă rulantă! Drulă a făcut pe marele şef şi i-ar fi comandat preşedintelui Consiliului de Administraţie s-o impună la cârma companiei pe Haschka Luiza Mihaela. Mai mult, fostul director general al APDF susţine că ar fi fost înlocuit ilegal din funcţie, iar Luiza Haschka nu ar fi întrunit numărul suficient de voturi pentru a-i lua locul. Autorităţile abilitate trebuie să se sesizeze, pentru că legea nu este doar pentru unii, iar alţii îşi pot face de cap în România ”.

Haschka, asociată în trei firme

În 2017, Haschka Luiza Mihaela nu părea să aibă înclinații spre mediul de afaceri, după cum observăm în declarația de avere postată în 2017 pe site-ul companiei, fără a fi reactualizată, între timp. În realitate, noul director al companiei este implicat în vreo trei societăți.

Haschka Luiza Mihaela deține trei firme: Holbina Trei Bibani SRL, cu cifra de afaceri de peste 95 623 lei și sediul în București, cu hoteluri în Deltă, aceasta fiind controlată de Iris Concept Marketing, înființată anul trecut și unde Haschka apare asociată alături de Silvia Savu, din Tulcea. Sediul societății este tot în Tulcea. Recent, cele două, împreună cu Iris Concept Marketing, au cumpărat acțiuni de la GCIT - Gestiune și Consultanță IT – SA.

Fiica lui Mihai Ungheanu

Tatăl ei, Mihai Ungheanu, a fost una dintre eminențele cenușii ale guvernărilor PSD, în perioada lui Ion Iliescu. A fost jurnalist, critic literar, scriitor dar și om politic, fiind senator român, ales în Senatul României în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008 după ce a candidat pe listele PRM în județul Argeș. Mihai Ungheanu a fost, de asemenea, secretar de stat, fără apartenență politică, la Ministerul Culturii, în Guvernul Văcăroiu, fiind subordonatul direct al lui Viorel Hrebenciuc. Între 2003 și 2006 a fost secretar general al Camerei Deputaților, când instituția a fost condusă de Valer Dorneanu, Adrian Năstase și Bogdan Olteanu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fetita asta pentru functia ce o detine.
3
1
ie prietenii mei de afaceri. Care vrei permise de barca vino in port.
10
0
Ala nu este prieten bun cu Moroca ? Ceva legaturi si cu clanul butoane.
22
0
Sa vie ala cu aerele alea ale lui de don Juan apus cu trabucul in gura ca un taran ?
30
1
Hai chemati-l pe acolo ca poate nu mai scapati de el. Sa-si puna manutele alea lipicioase ale lui pe aceasta bunaciune ?
56
1
Tacsu coleg de loja si cu un individ mentionat mai jos.
17
1
Tacsu era mare maestru in loja. Drula se simte onorat sa-i dea limbi in lindic
17
0
Investitie din permise.
17
0
Catalinutaaa sperie puta ! Cat a investit in ea domnul director doctor !
51
1
ba drula si restul,platiti.va cordezele din banii vostri ba,ca aveti destui,nu dintr.ai nostri!
25
2
Coaie in ce an traiti de inca mai folositi astfel de termeni inapoiati si sexisti la adresa femeilor?
8
18
Cu aia la mortarie unde este locul tuturor epavelor.
57
0
asa se dau functiile dee conducere prin metoda nepotismului,de aceea totul merge deandoaselea,verificati cv drula si no sa va mai mirati.
31
0
tot asa a ajuns si omocea director in ape pus de bola si chiiitac,o mizerie de om si incompetenta pe masura
21
1
Fica unui FSNist"PSDeu de astazi"a ajuns intr-o functie mare numita de un ministru USRist,asta se numeste intinerirea clasei politice.
21
0
Ungureanu sa ungheanu
8
0
E amanta lui Drula
22
0
Lasa ca la voi in redactia sunt adevarate bombe..toate scroafele analfabete si frustrate
25
14
In parlament rou si ue.
10
1
Cu titlul bomba. Bomba sexy. Este o femeie frumoasa si atat. Cum a ajuns acolo, e alta discutie. Asa putem spune si noi ca aveti prin ziar doar bombe sexy.
28
15
ca nu-i rea deloc! Restul e CAN-CAN!
23
19
e de plecat din tara asta
30
0
Eanu eanu eanu escu escu eanu
12
0
Pai si directoarea DTN cum e? pe acelasi model..nu avem nevoie de creier..sa fim recomandate
31
2
Unde e bomba sexi ?
31
3
sa o lase pe catalinuta? ar fi prea de tot.
65
2
DON FLORINO DE LA CAPITANIE, MARFA NOUA ! MAI LASA BABELE ALEA ALE TALE SI VINO AICI, IA UITE CE BUNACIUNE AVEM.
87
3
Cu politicienii criminali nu merita sa-l indemnati pe copil sa fie sincer si sa invete. Nu are sens, pentru ca faptul ca ai ceva in cap nu este un criteriu pentru succes, dar idiotul satului cu cartea de petrecere castiga toate.
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108