REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O clădire construită ILEGAL în KM 4-5 va fi DEMOLATĂ

O clădire construită ILEGAL în KM 4-5 va fi DEMOLATĂ

Replica API 4 august 2020 | 22:11 5240

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată! Lucrările au început în această dimineață și vor fi finalizate în câteva zile.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, imobilul ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată.

Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire iar proprietarul clădirii nu a fost identificat.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă.

Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă.

După finalizarea lucrărilor de demolare, terenul va fi curățat și igienizat. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun..si poate a ti face un parc ptr copii...in rest faceti numai blocuri..sa va fie rusine...un cartier fars locuri de joaca
1
1
in anii 90 era bar de lux PIRAMIDA se numea
1
0
Si apare bloc nou da spaga smecheri si deschide ceva loc de inchiriat pt magazin
1
0
Bai primare, vezi ca mai sunt si cateva blocuri sau de acolo ai incasat spagi si nu ai cum sa dai ordin de demolare?
5
2
Cum sa spuneti ma prostilor ca propritarul acestei constructii nu este cunoscut,prin afirmatia asta ati aratat ca orice boschetar putea sa fie in locul vostru astia care va ocupati de dat autorizatii de constructii si a primarului pe care il prostiti ca pe ultimul taran de la Beidaud.
4
0
hotelul lui strutinsky de langa mare nu l demolati, don faga?
9
1
...proprietar neidentificat!
11
1
Clar ca vrut cineva terenul. E deja vandut
12
0
Pe locul ei o sa apara un blocsor sau altceva, altfel nu se oboseau ei.
20
2
Jumatate din Romania e construita illegal. Biserici, vile, magazine... www.carpetcleaningservice.ie
12
0
Terenurile cu constructiile ilegale in Constanta si Mamaia,blocuri ,hoteluri pe plaja.Cand vor fi confiscate? Cand vor fi demolate? Ati facut ca Constanta si Mamaia sa arate a wc-uri si haznale in fundul curtii pe harta tarii si a Europei.O fufa mai spunea ca si Mamaia trebuie sa fie ca si Coasta de Azur.O intreb pe rapandula:Ati vazut voi asemene maghernite construite afara? Ati vazut voi atat beton pe plaje? Cata verdeata aveti intre mastodontii lui harahat? Unde este spatiul verde? Voi aveti jeguri pe care le numiti hoteluri care put toate a cacat! Cine vine in jegurile voaste?
22
0
Fagadau, fata de ginere mort
23
1
deci 30 de ani nu s-a platit impozit ?un amarat daca nu plateste 1 an ....a belit-o
17
0
De asta o darama ,pt ca nu este prorietarul , ca unde este E plin orasul de constructii ridicate ilegal , dar se cade la pace
11
0
Dupa 30 ani, niste impotenti
17
0
Biserica construita fara autorizatie la Boema cand o daramati? Sau acolo nu va da voie Teodosie?
22
2
ala putea sa intre in legalitate
7
4
Poate o fi cotizat Druga Proxenetu ca are nevoie de teren
9
0
Hai ca se poate. Mai sunt creo 70 de cladiri. Inclusiv city mall din parc
28
0
O cladire ridicata prin anii '90,prin spate pe la fostul restaurant ,,Privighetoarea",sta asa de foarte multi ani!O fi vreun interes la mijloc!
17
0
Infectile de buticuri si ce mai e pe langa trebuie demolate ...
8
0
Niciodata nu e prea tarziu. Datio jos. Primarul care trebuia s-o darame mai intai nu mai e demult primar. "Proprietarul" mare investitor zice lumea era arab. "Lucrare" de prin anii 90.
14
0
Auzi nu se conoaste cine a ridicat aceasta caricatura ..cum e posibil asa ceva au recut aproape 30 ani ..primaria si politia trebuia sa stie deja cine este escrocul ..aici e limpede demisia primarului si a celor de la raedpp constanta ..e simplu ..
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272